Spatiu mic de birouri? Alege un perete din sticla pentru un efect de amplificare

Spatiu mic de birouri? Alege un perete din sticla pentru un efect de amplificare

15.11.2022

Locul în care lucrezi are un impact mai mare decât ai crede asupra reușitelor tale. Și gândește-te doar o clipă. Cum te-ai simți dacă ar trebui să lucrezi zilnic într-un spatiu cu aspect anost, întunecat și lipsit de orice culoare? Probabil că nu ai avea la fel de mult spor ca într-un birou luminos și cu deschidere amplă, nu-i așa?

Biroul este cartea de vizită a unei companii. În esență, acesta reprezintă modul în care o firmă se prezintă în primul rând angajaților și apoi clienților. Nu toată lumea este norocoasă să aibă un birou luminos, aerisit și spațios de la bun început – dar cu ajustările potrivite, poți transforma rapid mediul de lucru într-unul productiv. Înainte să-ți faci probleme cu privire la costurile de restructurare, ia în considerare integrarea unui perete din sticla.

Echipa Tende.ro este alături de tine cu diverse soluții personalizate de montaj pentru proiectul tău de reamenajare. Te invităm să rămâi alături de noi pentru a afla câteva dintre cele mai importante beneficii ale sticlei în amenajările interioare și cum poți transforma complet un spatiu de birouri cu ajutorul unui perete despartitor din sticla securizata.

Iată ce vei afla citind acest articol:

  1. Tranziția spre o compartimentare cu sticla securizata
  2. Cum știi că ai nevoie de un perete din sticla?
  3. Stiluri de compartimentare cu perete despartitor din sticla

Tranziția spre o compartimentare cu sticla securizata

perete din sticla birou

Nici măcar în corporații nu vei mai vedea acele cubicule înghesuite și spații de lucru închise. Au apus vremurile birourilor mici, înconjurate de pereți albi simpli și uși solide. Angajatorii au înțeles că retenția la locul de muncă este cheia unei companii înfloritoare.

Oamenii optează acum pentru un mediu de lucru mai primitor. Iar dacă lucrările sunt pe finalizate, există un singur mod prin care mai poți face o schimbare de calitate: prin compartimentarea cu sticlă securizată.

Un birou complet din sticlă poate fi o alegere prea radicală. Angajații încă au nevoie de intimitate și spațiu personal. Tocmai de aceea, un perete din sticla poate fi opțiunea inedită prin care să oferi pe de-o parte un aer primitor, dar și un sentiment de individualitate spațiilor de birouri.

Cum știi că ai nevoie de un perete din sticla securizata?

Elegant, izolat fonic sau modern? Un perete din sticla ți le poate oferi pe toate într-un singur proiect de restructurare. Avantajul principal al sticlei este că pe lângă aspect și posibilitățile nesfârșite de amenajare ofera securitate, protecție fonică și eleganță.

În amenajările de interior, dar și de exterior, sticla este considerată ca fiind cel mai versatil material. Indiferent că alegi o variantă de sticla mată sau colorată, sticla poate fi coordonată și asociată unei varietăți de stiluri și materiale. Alegerea este doar a ta și depinde de tine să hotărăști cum vrei să arate noul spațiu de lucru.

S-ar putea să te bucuri de avantajele sticlei în momentul în care spațiul tău de lucru nu ofera o deschidere prea amplă. Un perete despartitor din sticla poate contribui semnificativ la crearea unei impresii de spațiu mărit și mult mai deschis decât este în realitate. Lipsa unui perete voluminos permite pătrunderea luminii naturale în interiorul încăperii și în acest fel ajută la conturarea unei încăperi mult mai luminoase și primitoare.

Stiluri de compartimentare cu perete despartitor din sticla

Vino cu ideea ta la Tende.ro și vei descoperi o mulțime de sisteme de compartimentare cu pereti din sticla. Fie că alegi un singur perete despartitor din sticla securizata ori o compartimentare totală cu perete din sticla și ușă glisanta, în oferta noastră vei descoperi stiluri, finisaje, culori și opțiuni variate din care să alegi cum va arăta proiectul tău.

Poți opta pentru perete din sticla orizontal ori pentru sisteme de compartimentare multi-funcționale. Spre exemplu, pentru a eficientiza spațiul, ai de ales între partiții și module de compartimentare cu dublu rol, prin corpuri de mobilier de depozitare sau panouri modulare în linie cu amenajarea și diverse stiluri de design.

Pentru un plus de efect, sistemele noastre de compartimentare pentru birouri permit integrarea unor accesorii variate care conduc spre modernizarea spațiului interior. Prin urmare, poți alege să integrezi table din sticla magnetica sau panouri elegante pentru planificare. De altfel, mai poți evidenția spațiul și prin caracterul sticlei, fie ea sticla securizata dubla sau simplă ori prin profilele de aluminiu care asigură un interior de o simplitate rafinată.

1. Compartimentare totală cu perete din sticla

compartimentare totala perete din sticla

Un perete din sticla poate fi folosit în cadrul unei compartimentări de interior care închide în totalitate spațiul. În acest fel, vei putea separa complet o zonă de birouri pentru a împărți o încăpere mare în mai multe spații destinate mai multor spații de lucru individuale.

Acest tip de compartimentare cu perete din sticla securizata ofera intimitate și le permite angajaților să aibă parte de un spațiu în aparență deschis, grație acelor pereti din sticla transparentă, dar și de un mediu de lucru confortabil și personal.

2. Compartimentare parțială cu perete din sticla

compartimentare partiala

În cazul în care nu vrei să închizi complet spațiul, poți alege varianta parțială de închidere cu pereti din sticla prin care să delimitezi zonele de interes ale încăperii. În acest caz, vei opta pereti din sticla sub forma unor panouri securizate care permit compartimentarea personalizată în funcție de preferințele tale.

3. Compartimentare cu perete din sticla clară

Sistemele de pereti despartitori din sticla clară permit o compartimentare transparentă a încăperii unde poți beneficia de lumina naturală și senzația unui spațiu mult mai amplu. Astfel, un perete din sticla clară permite deschiderea optimă a spațiului prin cantitatea de lumină care reușește să pătrundă în cameră, în timp ce împarte sau separă spațiul de lucru în funcție de preferințele tale.

4. Compartimentare cu perete din sticla sablata sau cu model

perete din sticla sablata

Varianta sablată a sticlei asigură un nivel mult mai ridicat de intimitate decât opțiunea standard de sticlă transparentă. Cu ajutorul unui perete din sticla sablată vei permite doar o trecere difuză a luminii în interior. În schimb, vei păstra caracterul individual al biroului.

Mai mult decât atât, poți opta pentru diferite modele aplicate panourilor sau pereților din sticlă, în așa manieră încât să îți exprimi stilul și personalitatea și să faci din spațiul respectiv o declarație a identității companiei tale.

5. Compartimentare cu perete din sticla colorată

perete din sticla colorata

Diferit de celelalte variante prezentate anterior, cu ajutorul unui perete din sticla colorată îți poți pune amprenta mult mai usor asupra spațiului tău de lucru. Panourile din sticlă pot fi personalizate în culorile și tonurile pe care le preferi.

Un perete din sticla colorată oferă beneficii funcționale și estetice, ceea ce întărește revenirea sa ca tendință de design interior pentru clădirile de birouri. Pe de o parte, permite mai multă intimitate decât sticla transparentă tradițională, reduce strălucirea, absoarbe căldura și poate bloca razele UV dăunătoare.

Mai mult, posibilitățile creative oferite de sticla colorată sunt nelimitate. La Tende.ro vei găsi o variantă care să ți se potrivească întru totul. De la combinații simple și subtile pentru un decor minimalist, la culori vii și impunătoare pentru declarații de design mai îndrăznețe.

Soluțiile versatile oferite de sistemele de pergole retractabile asigură spații exterioare umbrite, cu copertine retractabile care pot fi acționate în mod automat printr-o telecomandă sau direct de pe propriul smartphone.

Descoperă oferta noastră variată de partiții pentru birouri!

Minimalist sau extravagant? Care este stilul care îți reprezintă cel mai bine compania? Alege să evidențiezi identitatea firmei tale prin intermediul amenajării interioare a spațiului. Intră chiar astăzi în contact cu specialiștii Tende.ro și află mai multe despre opțiunile tale în materie de partiții de birou cu perete din sticla. Chiar dacă nu ești încă hotărât, noi îți stăm la dispoziție cu asistență și soluții personalizate pentru ca proiectul tău să prindă contur.