Partitii - Compartimentare birouri cu pereti din sticla

Partitii - Compartimentare birouri cu pereti din sticla


Spatii de birouri - Suntem pe deplin constienti de importanta unui design unic si modern. Un mediu care incurajeaza munca in echipa, increderea si creativitatea, este esential pentru inovare si pentru imbunatatirea performantei angajatilor. O solutie in acest sens este reprezentata de delimitarea birourilor prin compartimentarile din sticla in locatie.

partitii birouri compartimentare sticla birouri partitii sticla birouri

Diferite panouri vitrate din sticla colorata, placari cu sticla vopsita sau diverse modele grafice vibrante aplicate pe suprafetele vitrate ale sistemelor de compartimentari birouri - Acestea sunt idei de design care exprima cu indrazneala identitatea brandului si cultura organizationala. Compartimentarile de spatiu interior cu pereti sticla fac diferenta si contribuie la realizarea unui mediu de lucru placut. 
In sistemele noastre pentru compartimentarea birourilor se mai pot integra si table de sticla magnetice, care sunt un accesoriu contemporan pentru orice birou modern. Un panou elegant pentru planificare sau o modalitate superioara de comunicare vizuala, care se potriveste cu usurinta in orice birou sau sala de sedinte. De asemenea, peretii din sticla pot fi completati cu usi glisante din sticla realizate in concordanta cu design-ul de ansamblu. Un avantaj principal al compartimentarii cu ajutorul sticlei este ca permite  accesul facil al luminii in orice nivel al spatiului. 

panouri sticla  birouri panouri sticla compartimentare cu sticla birouri

Panouri sticla pentru compartimentare birouri open space

Spatiile de birouri tip open space (spatiu deschis) necesita compartimentari interioare ale spatiilor, astfel incat echipa sa se bucure de un mediu de lucru placut, intimitate si / sau delimitare departamentala. In oferta TENDE aveti posibilitatea de a alege sisteme de compartimentari birouri si spatii comerciale variate, deosebite prin combinatii de materiale sau culoare. Astfel puteti alege pereti despartitori pentru birouri cu aspect elegant, din sticla dubla sau simpla, care prin profilele din aluminiu evidentiaza spatiul si asigura o simplitate rafinata.

Puteti opta pentru pereti orizontali singulari sau sisteme de compartimentare multi-functionale. Spre exemplu, pentru a eficientiza spatiul biroului, puteti alege partitii si module de compartimentare cu dublu rol, prin corpuri de mobilier de depozitare sau panouri modulare din care puteti asambla posturile de lucru in functie de necesitate si in functie de liniile de design din companie. Din punct de vedere coloristic, compartimentarea birourilor cu pereti din sticla din oferta raspunde cerintelor aspectului office: griuri discrete, negru, marouri variate, dar si sticla sau culori stridente, precum verede viu. 
Singurul aspect unitar al sistemului de compartimentare din oferta TENDE ramane calitatea superioara, impusa de prestigiul designerilor italieni in domeniul amenajarilor interioare.

partitii birouri sticla partitie birouri din sticla compartimentare sticla birouri


partitii sticla pentru birouri partitie din sticla  compartimente din sticla

Sistem de compartimentare cu pereti de sticla - pentru un raport calitate - pret corect, apeleaza cu incredere la specialistii Tende!