Pergole

Pergola standard este un sistem automat de copertine conceput pentru a transforma spatiile deschise intr-o zona inchisa, precum cafenelele, restaurantele, terasele, gradinile, etc. Datorita designului sau estetic si elegant, o pergola automata face spatiile utilizabile patru anotimpuri si ofera utilizarea spatiilor la cel mai ideal nivel de beneficii prin adaugarea de valoare atat din punct de vedere al functionalitatii cat si ca design.

Datorita capacitatii sale de a fi instalata in zone dependente sau independente, permite inchiderea estetica si functionala a tuturor tipurilor de spatii. Cu diferitele sale modele si gama larga de culori, pergola automata face spatiile exterioare utilizabile in cel mai eficient mod.

Tende va ofera solutii in diferite modele in functie de structura arhitecturala a zonei de aplicare. Pergola automata se aplica in general cu suport pentru stalpul frontal. In cazurile in care nu este dorit stalpul frontal, copertina este montata pe perete si sistemul de suspensie poate fi aplicat, permitandu-va astfel sa va bucurati de vedere fara a obstructiona vederea. Poate fi aplicat cu stalpi in functie de arhitectura zonei sau de nevoile de decorare ale spatiului. Contrafortul adauga calitate spatiului cu liniile sale puternice si curate. Sistemul de camelie a fost dezvoltat pentru a acoperi suprafete foarte mari intr-un mod spatios. Poate fi aplicat independent cu deschidere pe doua fete. Aplicatia pe doua fete extinde creativ spatiul exterior. Toate aceste solutii arhitecturale care va vor usura viata sunt proiectate in conformitate cu sistemul standard de pergole pentru terase.

Pergola, cu liniile sale moderne, aspectul elegant si solutiile estetice, ofera solutii permanente pentru tot felul de cereri si spatii. Tende cu liniile moderne si curate ale sistemelor de pergola, va imbunatateste calitatea vietii, va permite sa profitati la maximum de spatiul dvs. de locuit prin designul sau relaxant si va permite sa petreceti momente placute cu aspectul sau elegant. 

 

 5 ani garantie

Sistemele de copertine Pergola sunt realizate din materiale calitative si sunt garantate timp de 5 ani.

 Rezistent la conditiile climatice

Pergole Awning Systems - ofera experiente diferite cu structura sa din aluminiu de inalta rezistenta compatibila cu toate conditiile meteorologice si multe caracteristici diferentiate.

 Inoxidabil

Tabla inox, suruburile si stifturile, produsele pentru sistemele de copertine sunt din inox, potrivite pentru pergole terase rezistente.

Pergole retractabile

  ​​​​​   Va oferim o gama variata de pergole retractabile automate pentru terase, la preturi competitive si de inalta calitate.   ...Pergole bioclimatice

Avand in vedere complexitatea sistemelor tehnologice, montarea unei pergole bioclimatice se poate dovedi un proiect complex. Pentru a asigura succesul unei astfel de investitii, va propunem pa...

Lăsați-ne un mesaj!