Importanța unui grilaj metalic pentru orice spațiu comercial

Importanța unui grilaj metalic pentru orice spațiu comercial

17.10.2022

 

Te-ai gândit vreodată la grilajul metalic în alt fel decât ca la o modalitate pentru a oferi protectie sporita spatiilor comerciale? Cel mai probabil, nu. Grilajele metalice, însă, ofera rezistenta, dar și un design modern care poate transforma sistemul de protecție într-o grozavă tactică pentru atrage mai mulți clienți.

Dincolo de siguranta și protectie antiefractie, un grilaj metalic cu profile realizate din otel galvanizat sau aluminiu poate contribui semnificativ și la estetica exterioară a spațiului tău comercial. Metalele cu textură profundă, așa cum este otelul, creează un efect dramatic mulțumită luminii și culorilor uniform captate de lamelele de inchidere. De asemenea, aluminiul fiind un metal ușor de modelat, acesta va aduce un plus în estetica vizuală a magazinelor comerciale.

Iar dacă designul este o preocupare importantă pentru tine și proiectul tău, la Tende.ro poți solicita o oferta personalizata pentru montaj grilaje metalice pe cromatica dorită. Da, ai citit bine. Dacă îți dorești profile metalice într-o anumită culoare, specialistii nostri asigura, în funcție de dimensiuni, grilaje tip rulou vopsite în câmp electrostatic în orice nuanță regăsită în paletarul RAL.

Rămâi cu noi până la finalul acestui articol și vei afla mai multe detalii despre importanța unui grilaj metalic în amenajarea unui spațiu comercial, tipurile de grilaje și beneficiile grilajelor metalice. Nu ezita să ne contactezi pentru orice proiect de montaj. Executăm lucrări pe comandă în funcție de spațiul tău și pe forma solicitată.

 

Scurt rezumat al informațiilor oferite în cadrul acestui articol:

  1. Ce este un grilaj metalic?
  2. Tipuri de grilaje metalice
  3. Grilaje metalice rulou cu lamele pline
  4. Grilaje metalice tip rulou cu lamele perforate
  5. Beneficiile instalării unui grilaj metalic

Ce este un grilaj metalic?

grilaj metalic spatiu comeracial

Un grilaj metalic este o colecție de bare și bobine menite să asigure protecție împotriva furturilor și a spargerilor în spațiile publice și private. Realizat prin perforarea foilor metalice ori prin îmbinarea barelor de metal, grilajul metalic oferă un confort ridicat și este utilizat pe scară largă în diverse industrii, pentru siguranța oferită indiferent de spațiul în care este montat și de forma dorită de client.

Sistemele metalice sunt confectionate din materiale de înaltă calitate și pot fi montate atât în interior, cât și la exterior. Te poți aștepta să întâlnești sisteme de protectie cu grilaj metalic pentru a bloca accesul neautorizat atât într-un spațiu comercial (magazine stradale, spatii din centre comerciale), cât și pentru zone rezidențiale (în special pentru protejarea ferestrelor).

Dincolo de protectia antiefractie, grilajele metalice prevazute cu lamele fixe protejează spațiile exterioare în condiții meteorologice extreme și împiedică defectarea mărfurilor din spațiul respectiv. Din punctul de vedere al acționării, îți punem la dispoziție două tipuri de sistem din care îl poți alege pe cel preferat de tine. Pe de-o parte poți alege un sistem automat, acționat electric prin intermediul unui buton sau prin telecomandă, ori sisteme pe care le poți deschide și închide manual cu ajutorul unui comutator cu cheie.

Tipuri de grilaje metalice

Fiecare afacere este unică, iar din acest motiv și soluțiile de amenajare și protecție trebuie să difere de la caz la caz. Prin urmare, noi la Tende.ro asigurăm două sisteme de grilaj metalic din care îl poți alege pe cel potrivit. Poți, așadar, opta pentru inchiderea spațiilor comerciale cu grilaje metalice cu lamele pline sau perforate. Ambele sisteme propun soluții eficiente pentru a ține la distanta hoții și persoanele neautorizate în incinta respectivă.

Din punct de vedere estetic, lamelele pline asigură o închidere opacă, care nu permite accesul vizual înăuntrul magazinului după ora de închidere. Pe de altă parte, în cazul grilajului cu lamele perforate este păstrată caracteristica antiefracție, în timp ce spațiul rămâne totodată vizibil.

Grilaje metalice rulou cu lamele pline

grilaje metalice magazine

Scopul unui grilaj metalic cu lamele pline este să închidă complet un spațiu comercial sau rezidențial, fără a permite vizibilitate în interiorul incintei respective. Acest sistem este popular atât în rândul comercianților din mall-uri și supermarket-uri, cât și pentru cei care își doresc închiderea depozitelor și a halelor.

Grilaje metalice tip rulou cu lamele perforate

grilaj metalic magazin

În cazul în care dincolo de protecție îți dorești și vizibilitate, varianta mult mai potrivită decât cea prezentată anterior este cea a grilajelor cu lamele perforate. Aceste produse sunt deosebite pentru magazinele și spațiile din centrele comerciale unde clienții interesați de ofertele propuse de comercianți pot analiza produsele și după ora de închidere a magazinelor.

Beneficiile instalării unui grilaj metalic

Principalul beneficiu al unui grilaj metalic este că odată montat, îți protejează spațiul comercial de posibile spargeri sau intrări prin efracție după închiderea magazinului. Totuși, dincolo de cel mai evident rol al său, sunt o mulțime de alte motive pentru care un grilaj metalic reprezintă o investiție isteață. 

Noi am ales să ne axăm pe câteva dintre cele mai importante motive pentru care clienții noștri ne-au mărturisit că au ales serviciile Tende.ro pentru executarea și montajul grilajelor metalice. În primul rând, grilajele metalice sunt produse compacte care, odată montate, permit buna desfășurare a activității din interior, fără a obstrucționa în vreun fel accesul sau deplasarea personalului, ori a clienților care se perindă prin magazin. 

În al doilea rând, clienții noștri s-au declarat mulțumiți de calitatea materialelor folosite în prelucrarea grilajelor. Profilele pe care le punem la dispoziția clienților noștri asigură o mai mare rezistență în timp, întrucât după nevoie pot fi ori din otel galvanizat ori din aluminiu. Indiferent de alegerea ta, ambele metale disponibile în ofertă asigură eficiență și durabilitate sporită. 

Nu în ultimul rând, in functie de preferințele tale de material, un grilaj metalic poate încadra excelent spațiul magazinului tău în așa manieră, încât să asigure un aspect modern și plăcut estetic. Chiar și fără un finisaj ulterior dat de vopsirea în câmp electrostatic atât aluminiul, cât și oțelul conturează un efect vizual desăvârșit.

Cauți o modalitate eficientă pentru protejarea magazinului tău? Cere oferta Tende.ro!

Spre deosebire de un sistem de alarmă sau de o cameră de securitate, un grilaj metalic asigură o protecție imediată a magazinului. Deși un sistem de alarmă poate alerta proprietarul imediat ce se produce infracțiunea, iar o cameră de supraveghere poate capta dovezi palpabile de la incident, niciunul dintre aceste instrumente nu împiedică fizic accesul. 

Dacă erai în căutarea unei modalități eficiente prin care să asiguri protecția spațiului tău comercial, atunci ai nimerit acolo unde trebuie! Alege serviciile Tende.ro, iar noi îți oferim asistență și montaj gratuit pentru instalarea grilajelor metalice pentru proiectul tău. Te invităm să arunci o privire chiar acum pe oferta noastră!