Ce beneficii aduc niște balustrade sticla securizata? Merită să investești?

Ce beneficii aduc niște balustrade sticla securizata? Merită să investești?

16.11.2021

Dacă te gândeai la o schimbare de stil în apartamentul sau locuința ta, atunci ai putea fi interesat să afli motivul pentru care proprietarii de case atenți la design au ales să își amenajeze locuința cu balustrade sticla securizata Tende.ro!
Pentru casele mari și mici, construcții noi și renovări, scări și paliere, balustradele noastre interioare din sticla reprezintă tușa finală perfectă pentru orice proiect de design interior, dar și exterior.
Fiecare mic efort de împrospătare a aspectului casei tale va contribui treptat la creșterea valorii proprietății în cel mai bun mod cu putință. În plus, plăcerea pe care o simți după fiecare proiect important din casa ta nu poate fi comparată cu nimic altceva!
Vrei să decorezi scara într-o manieră cu adevărat estetică? Dacă da, atunci ai ajuns unde trebuia, fiindcă la Tende.ro găsești opțiunea potrivită pentru amenajare cu balustrade sticla securizata atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul locuinței tale!
Tot ce trebuie sa faci este să urmărești materialul cu atenție și dacă la final te-ai decis că sticla securizata este ceea ce ai nevoie pentru a îmbunătăți aspectul casei tale, te invităm să ne contactezi pentru mai multe detalii!
Rămâi în continuare alături de noi și urmează să descoperi tipurile de executie și montaj pentru o balustrada sticla, cât și diferite sisteme utile care îți pot avantaja preferințele în materie de amenajare și design. Ești gata să începem?

Balustrade sticla securizata pentru interioare

balustrade interior

Dacă ai ales o construcție pe cel puțin două etaje, atunci niște scari sunt extrem de importante, dar și utile pentru siguranța ta, cât și pentru îmbunătățirea caracterului locuinței tale. Tot din punctul de vedere al siguranței, balustrada din sticla securizata este implementată în cazul proiectelor în care estetica se împletește cu caracterul funcțional și sigur al montajului. 
Sistemul de balustrade din sticla se referă la amestecarea diferitelor tipuri de rame cu sticla, pentru a înlocui obișnuitele balustrade din oțel. Niște balustrade din sticla respectă un montaj riguros, astfel încât să  completeze cu măiestrie  interiorul casei, făcând astfel spațiul să arate impecabil și elegant.

Care sunt principalele motive pentru care oamenii aleg balustrade sticla securizata?

Dacă și tu ești una dintre persoanele care caută o modalitate cu adevărat eficientă de a oferi o notă de modernitate, rafinament și securitate locuinței tale, atunci ai nimerit în locul potrivit! Sticla securizata din care este alcătuită o balustrada este foarte rezistentă și extrem de versatilă.
Niște balustrade din sticla securizata de înaltă calitate sunt bine cunoscute pentru capacitatea lor de a rezista la zgârieturi și șocuri în cel mai bun mod posibil.

  • Ai parte de varietate de modele
  • Te bucuri de unicitate în stilul de montaj
  • Sticla securizata este ușor de întreținut
  • Materialele Tende.ro sunt durabile și foarte robuste
  • Nu vei plăti un pret mare în raport cu ce calitate oferă niște balustrade din sticla securizata

Balustrade din sticla securizata pentru exterioare

balustrade exterior

Îmbunătățirea aspectului general al casei într-un mod extrem de creativ atât pentru interioare, cât și pentru exterioare poate fi obținută cu ajutorul unei balustrade din sticla securizata pentru balcoane și terase.
Sistemul de executie Tende.ro a unor balustrade din sticla se face printr-un montaj specific prin fixarea sticlei pe podea. Construcția fiind din aluminiu, întregul ansamblu conferă un aspect deosebit prin contrastul dat de fragilitatea aparentă cu care se prezintă sticla securizata și duritatea aluminiului.
Dat fiind faptul că în amenajare bugetul joacă un rol esențial, un montaj cu balustrada sticla securizata s-a dovedit a fi cea mai bună investiție de preț din câte tipuri de montaj există. Iar referitor la modalitățile de montaj ale unei balustrade, există 3 tipuri pe care le poți alege pentru exteriorul casei tale.

1. Balustrade din sticla securizata cu executie încadrată

Sistemul încadrat Tende.ro de prindere și executie constă în panouri de sticla securizata împreună cu un cadru de oțel și un sistem de balustradă. În acest sistem, se folosesc ochelari căliți și laminați pentru a încadra sticla securizata în sistemul de prindere.

2. Balustrade din sticla securizata cu executie semi-încadrată

Sistemul semi-încadrat Tende.ro de prindere și executie include panouri de sticla împreună cu sistemul de balustradă, însă de data aceasta încadrarea este opționala și depinde de cumpărătorul care va instala acest sistem de prindere.

3. Balustrade din sticla securizata cu executie fără cadru

Sistemul fără cadru Tende.ro beneficiază de cea mai mare popularitate în rânduri clienților noștri, grație eleganței oferite de sticla securizata, precum și pentru abordarea modernă dată de material în sine care arată excelent atât la interior (pe scari), cât și la exterior (pentru balcoane și terase).
Sticla folosită ca atare este spectaculoasă și oferă acel aer modern când este folosită pentru a executa o balustrada. Acest sistem de prindere este cel mai popular, întrucât este și cel mai plăcut din punct de vedere vizual și, în acest fel, a ajuns să fie sistemul de prindere cel mai implementat în casele clienților noștri.
Panourile de sticla împreună cu baza de oțel și tubul de canal fac din sistemul fără cadru o alegere exotică pentru oricare dintre aplicațiile în care ai alege să montezi un astfel de sistem. Este atât de versatil, mulțumită sticlei care se pliază excelent pentru securizarea unor balcoane sau terase, cât și în cazul unor scari.

Balustradele din sticla securizată se potrivesc tendințelor actuale

balustrade sticla

Balustradele din sticla oferă o mare versatilitate de design și reprezintă acompaniamentul perfect pentru orice alte materiale care sunt incluse în noua ta instalație. Este esențial să te folosești de beneficiile fiecărui material pe care îl utilizezi în amenajarea locuinței tale.
Lemnul, metalul și piatra pot fi folosite pentru instalația în sine, iar prin adăugarea unor porțiuni considerabile din sticla, întregul efect vizual va completa aspectul general. Există, de asemenea, opțiunea de a folosi sticla opacă sau sticla cu model ori în mai multe culori, texturi și opțiuni de încadrare.

Top 3 motive să alegi sticla in amenajarea interioarelor și exterioarelor cu balustrada sticla securizata

balustrada sticla

Chiar dacă multe materiale pot fi folosite pentru a proiecta o balustradă impresionantă și funcțională, balustrada din sticla a devenit extrem de populară ca sistem de prindere în ultimii ani, datorită nenumăratelor sale beneficii.

1. Sticla securizata creează iluzia unui spațiu mărit

Acest lucru este valabil mai ales dacă balustrada este realizată din sticla securizata transparentă. Iluzia de mai mult spațiu face ca zona să pară și mai mare decât este în realitate, ceea ce nu poate fi obținut prin utilizarea opțiunilor de metal, crom sau fier.

2. Sticla nu blochează lumina naturală

O balustradă din sticla instalată în linie cu ferestrele creează un interior foarte modern și spectaculos, deoarece lumina naturală este lăsată să inunde spațiul de locuit, spre deosebire de balustradele din alte materiale tradiționale care blochează lumina.

3. Sticla este un material ușor de întreținut

Nu oxidează și nu se scorojește precum alte materiale, iar când vine vorba de curățarea sa, sticla se comportă excelent! Acesta este poate principalul motiv pentru care proprietarii aleg o balustrada din sticla in detrimentul altor materiale.

Nu ezita să ne contactezi în orice moment simți că o schimbare este necesară pentru a reîmprospăta felul în care se prezintă locuința ta! Specialiștii Tende.ro sunt gata oricând să îți ofere o mână de ajutor și să te ajute să faci din locuința ta locul potrivit în care te simți cel mai bine!