5 avantaje ale unui sistem de inchidere balcon cu sticla

5 avantaje ale unui sistem de inchidere balcon cu sticla

19.08.2021

În haosul agitației urbane, ai putea beneficia de un refugiu doar al tău, care să nu fie neapărat dormitorul în care te retragi la finalul unei zile obositoare. Te-ai gândit să îți creezi un refugiu in care să te simți complet în largul tău. Ai putea să îți transformi balconul sau terasa apartamentului în mica ta oază de relaxare prin intermediul unui sistem de inchidere balcon sticla.

Adesea, crearea unui spațiu doar al tău, în care să te relaxezi citind o carte la asfințit sau în compania prietenilor la o cină liniștită poate reprezenta o idee excelentă care poate prinde contur prin intermediul unui sistem de inchidere balcon sticla. Cu ajutorul sistemului de inchideri balcoane, terasa sau balconul tău poate fi transformat în spațiul tău exterior de locuit, care alteori poate găzdui un spațiu romantic pentru tine și acel cineva drag.

Vara, terasele și balcoanele devin locurile perfecte pentru a te relaxa în aer liber, unde poți face plajă atunci când simți nevoia, poți lectura sau invita prietenii la un cocktail. Cu toate acestea, în timpul iernii, întreg acest spațiu ar putea fi irosit dacă nu investești într-un sistem de inchidere terase

Cu ajutorul unui sistem de inchideri balcoane te-ai putea bucura de terasa apartamentului tău tot timpul, indiferent de anotimp! Rămâi alături de noi și urmează să descoperi 5 avantaje ale unui sistem de inchidere balcon sticla. 

De ce să optezi pentru sistemul de inchidere balcon sticla?

Pe balconul apartamentului tău stai atât vara, atunci când te poți bucura de razele soarelui și de priveliști, însă ți-ar plăcea să poți petrece timp acolo și iarna în timp ce te bucuri de pătura albă de zăpadă așternută pe drum dintr-un loc încălzit și primitor. 

Un sistem inchideri terase este estetic și foarte funcțional, iar avantajele de care poți beneficia sunt mult superioare altui sistem inchidere terase. Sistemul de inchidere balcon sticla propune o modalitate sofisticată și inteligentă de acoperire a spațiului exterior.

Te gândeai să îți închizi balconul însă nu știi ce tip de material este cel mai rentabil? Un sistem de inchidere balcon sticla este ideal pentru a te proteja de vânt, zgomot și temperaturi neprielnice. Încă nu ești hotărât dacă un sistem inchideri balcoane este potrivit pentru tine, iată cel puțin 5 motive pentru care să iei în considerare un astfel de sistem inchidere balcoane!

  1. Profiți de terasa sau balconul tău fără să te gândești la vreme

inchideri balcoane si terase

Te trezești într-o zi ploioasă cu gândul să servești micul dejun pe terasa apartamentului tău și când dai ochii cu vremea neprielnică, ți se taie orice poftă de a petrece timp în aer liber. De ce să renunți la momentul tău special pe terasă când poți opta pentru un sistem inchidere balcon sticla și să petreci oricând îți dorești timp de calitate pe terasa apartamentului tău?

Sistemele glisante din sticla pentru inchideri balcoane reprezintă o alegere inedită pentru protejarea spațiilor deschise, așa cum este terasa sau balconul apartamentului tău. Integrarea unui astfel de sistem inchidere balcon sticla îți va proteja terasa de vremea capricioasă și, în acest fel, te vei putea bucura pe deplin de spațiul alocat balconului.

  1. Beneficiază de o terasă sau un balcon mai curat cu ajutorul unui sistem de inchideri balcoane

Pentru început, este momentul să renunți la ideea potrivit căreia balconul este acel loc mistic din apartamentul tău, unde poți depozita toate acele lucruri pe care le folosești rar sau niciodată. Apoi, ai putea investi într-un sistem de inchidere balcon sticlă care să protejeze terasa apartamentului tău de vânt și posibile scurgeri de apă. 

Dacă alegi să închizi balconul cu ajutorul unui sistem inchidere balcon sticlă, vei proteja terasa de mizeria care s-ar putea acumula altfel în mica ta oază de liniște. Și, de ce să nu optezi pentru un sistem de inchidere terase când știi că poți petrece timp de calitate oricând dorești fără să te temi că nu poți sta pe terasă din diverse motive?

  1. Câștigă spațiu util de locuit în casa ta cu sistemul de inchidere terase

inchideri terase

De ce să nu beneficiezi de spațiul suplimentar casei tale, pe care oricum îl ai deja, amenajându-ți terasa sau balconul în stilul în care îți place? Atunci când nu este închis cu ajutorul unui sistem de inchidere balcon sticla, terasa sau balconul tău este folosit ocazional. 

În schimb, dacă ai opta pentru închiderea terasei, ai putea câștiga acei metri și să îi prelungești ca extensie a camerei de zi sau a zonei de luat masa. Ai putea da vina pe spațiul de locuit pe care îl ai, fiindcă există falsa impresie că o inchidere balcon sticla se pretează doar pentru casele spațioase. 

Totuși, este mult mai avantajos din punctul de vedere al optimizării spațiului de locuit să optezi pentru inchidere terase atunci când locuiești la apartament și spațiul nu este atât de generos precum este la casă. 

  1. Beneficiezi de securitate sporită în casă și în special pe terasă!

Gândește-te doar dacă stai la un etaj ușor accesibil, cât de facil le este hoților să îți spargă balconul și să penetreze locuința. De ce să nu optezi pentru un sistem sigur de inchidere balcoane și să ții musafirii nepoftiți la distanță?

Pe lângă acest aspect, sticla este suficient de puternică și fermă cât să țină la distanță și alte tipuri de „invadatori” cum ar fi porumbeii care pot lăsa mizerie sau alte vietăți nedorite. Închiderea terasei cu un sistem de sticlă îți va proteja cu adevărat balconul, iar tu te poți bucura de terasa apartamentului tău oricând dorești. 

  1. Te-ai săturat să te trezească zgomotele în weekend? Alege un sistem de inchidere balcon sticla!

inchidere balcon sticla

De ce să nu recunoști că principalul motiv pentru care te-ai decis să stai la apartament îl reprezintă agitația aceasta urbană pe care cu toții o avem înrădăcinată în noi. Îți place agitația și haosul, însă câteodată parcă te-ai mai bucura de niște liniște în plus, mai ales în weekend.

Dacă ți s-a întâmplat deja de prea multe ori să fii trezit de zgomotele mașinilor sau ale trecătorilor mult prea devreme în weekenduri, atunci când ai prefera să dormi, poate, puțin mai mult, ai putea opta pentru un sistem de inchidere balcon sticla. În acest fel, vei reduce semnificativ zgomotul de fundal și te vei putea bucura în tihnă de un somn odihnitor oricând dorești.

Încă mai stai pe gânduri? Un sistem inchidere balcon sticlă te scutește de multe bătăi de cap și credem că cele 5 avantaje enumerate mai sus îți vor da de gândit în viitorul apropiat. Așa că, atunci când te hotărăști să investești într-un sistem de inchidere terase, aruncă o privire pe oferta Tende.ro și alege sistemul de inchideri balcoane potrivit locuinței tale!