Inchideri balcoane cu sticla

Inchideri balcoane cu sticla


Sistemele glisante din sticla pentru inchidere balcon reprezinta alegerea ideala pentru protectia spatiilor deschise. Aceste sisteme va vor ajuta sa va bucurati pe deplin de spatiul alocat balconului, fiind potrivite atat pentru balcoane standard (drepte) cat si pentru constructii atipice. Inchiderea balconului, pe langa rolul estetic deosebit, ofera si un avantaj locuintei: mareste spatiul interior ce poate fi utilizat. O solutie ideala pentru locuintele mici ce nu dispun de spatiu suficient. Un balcon inchis cu sticla reprezinta o solutie la care apeleaza majoritatea proprietarilor de apartamente pentru a folosi acest spatiu pe tot parcursul anului. In acest fel, balconul poate deveni un spatiu in plus pentru petreceri familiale, un colt de lectura sau locul in care sa va servi cafeaua dimineata. Pentru aceasta, balconul trebuie protejat impotriva vantului, precipitatiilor, zgomotului, mizeriei si poluarii. Majoritatea aleg termopane dar pe langa sistemul de inchidere balcon cu termopan, exista și alte soluții, una fiind inchidere balcon cu geamuri glisante. 

Unde poți folosi acest sistem? Ei bine aplicațiile sistemului sunt variate de la inchideri de balcoane la terase, de la restaurante la chioscuri de gradina, de la suprafete vitrate ale caselor pana la compartimentari interioare in birouri. Sunt multe posibilitati, inclusiv de montare pe curb. Gasesti mai jos un material video ca sa-ti dai seama cum functioneaza. Acum am ajuns si la capitolul costuri. La noi gasesti sistemul acesta prin firma TENDE de la 150 EURO+TVA.

 inchidere balcoane cu sticla balcon inchis sticla

Daca aveti nevoie de un sistem rezistent si usor de manipulat si intretinut pentru balconul dumneavoastra, contactati-ne acum! Pentru orice sistem glisant din sticla pentru balcon, Tende ofera o garantie de 5 ani!

inchiderea balconului cu sticla sticla pentru balcon 

Balcon inchis cu sticla

O mini sera sau un spațiu de relaxare? Sistemele de inchidere balcon cu sticla de la Tende au avantajul ramelor minimaliste ceea ce ofera o priveliște larga si al unei transparente foarte mari. Ramele sticlei ce formeaza sistemul de inchidere sunt din aluminiu, culoare standard gri antracit, RAL 7016. Totuși, se pot vopsi in camp electrostatic orice culoare din cele aproximativ 220 din paletarul de culori RAL.

Sistemul cu sticla securizata asigura o vizibilitate mai mare, iar cel cu geam termopan va creea un climat potrivit pentru zilele de vara calduroase.

 inchidere balcon sticla inchidere cu sticla

balcoane inchise cu sticla inchidere balcon cu sticla inchidere balcoane sticla

Daca iti doresti sa inchizi balconul cu sticla, poti alege varianta de inchidere balcon cu termopan sau cu sticla securizata glisanta. Oricare ar fi alegerea ta, pentru un raport calitate-pret corect, contacteaza echipa Tende.ro!