Uși exterior PVC: ce tip de ușă termopan să alegi pentru locuința ta?

Uși exterior PVC: ce tip de ușă termopan să alegi pentru locuința ta?

19.01.2022

Exteriorul unei case este una dintre cele mai importante caracteristici ale unei locuințe cu bun gust, iar usa de la intrare poate face o mare diferență. Dacă esti în căutarea unor produse și servicii de tâmplărie perfect adaptate anului 2022 pentru a-ți completa fațada sau noua construcție, atunci alege produsele Tende.ro și vei beneficia de expertiză în tâmplărie cu instalare și asistență gratuită!


Ce tipuri de usi exterior PVC sunt disponibile la Tende.ro? Există multe tipuri diferite de usi pentru exterior care se potrivesc diferitelor case și apartament, în funcție de modelul și aplicația la îndemână! Pentru a te ajuta să înțelegi care este tipul potrivit pentru casa ta, am creat acest ghid pentru a-ți prezenta câteva exemple de usi exterior PVC pentru a selecta varianta potrivită căminului tau. 

Cum se diferențiază o usa exterior din PVC și care sunt avantajele ei față de alte tipuri de uși?

tipuri de usi pvc

Alegerea unor usi exterior PVC ca decizie de amenajare exterioară te va scuti de alte investiții costisitoare. Astfel de uși pentru exterior, cât și pentru interior se află într-o tendință de creștere a popularității și reprezintă o alegere fascinantă ca tip de deschidere interioară și exterioară. 

Ca aspect, o usa PVC seamănă cu ușile vopsite, iar investiția pe care o faci prin cumpărarea unei astfel de uși arată grozav atât pentru interior cât și pentru exterior. O usa din PVC este atât de versatilă încât poate fi instalată și pentru ușile de baie. Prin urmare, aceste uși au devenit alegerea preferată pentru majoritatea proprietarilor de case, designeri de interior și chiar pentru constructori.

Ca produse, o usa exterior din policrorură de vinil reprezintă o investiție în lei durabilă și robustă. O astfel de usa nu ruginește și nu se deformează și, prin urmare, se bucură de o popularitate extraordinară în rândul gospodăriilor și al întreprinderilor comerciale. 
Ușile metalice sunt supuse ruginii, în timp ce cele din lemn se îndoaie. Dar elementele naturale ale soarelui, picăturile de ploaie nu interferează cu materialul din care sunt realizate produsele Tende.ro, adică niște usi exterior PVC. 

Cum alegi tipul potrivit de usa de exterior din PVC  pentru casa ta?

usa de exterior din pvc

Ești în căutare de usa de exterior nouă și elegantă pentru noua ta casa? Nu căita mai departe de ofertele pe care le găsești online pe Tende.ro! Sistemele de ferestre din termopan și usi exterior PVC sunt realizate din materiale care garantează rezistența la capriciile vremii și o durată de viață lungă. 

Acestea sunt construite pentru a rezista la decolorare, deformare și alți factori legați de climă, astfel încât poți fi sigur că noua ta usa exterioară va arăta grozav pentru mulți ani de acum încolo. În plus, online te bucuri de oferte speciale pentru noua ta usa de intrare! 

Serviciile personalizate Tende.ro propun soluții perfecte pentru orice casa – sunt elegante, durabile și accesibile la pret. Așadar, de ce să mai așteptați? Intră chiar acum pe Tende.ro, selectează un produs care se potrivește stilului tău și ia legătura cu specialiștii tăi în tâmplărie și instalații din termopan! 

1. Optează pentru profile PVC când alegi o usa interior/exterior

Profilele PVC sunt secțiuni armate cu oțel care oferă rezistență sporită. Aceste secțiuni formează cadrul în care sunt montate geamurile de sticlă. Iată cum poți verifica calitatea unui profil uPVC:

  • Selectează produse cu profile uPVC fără plumb
  • Pentru stabilitatea ușii și ferestrei, lățimea fiecărei secțiuni a profilului uPVC ar trebui să varieze între 2,2 și 3 milimetri.
  • Profilele uPVC trebuie să fie rezistente la crăpare 
  • Verifică dacă selecția de produse pe care o face este dintr-un material ignifug 
  • Asigură-te că profilul este proiectat cu o șină de ploaie care permite apei să curgă spre exterior

2. Armătura pentru noua ta usa de la intrare trebuie sa fie neapărat din oțel!

Neapărat atunci când alegi produse pentru intrare, deci pentru exterior, trebuie să fii atent la armătură. Cel mai bine optează pentru oferte de usa intrare cu armătură din oțel galvanizat, fiindcă acesta este rezistent la coroziune. În plus, grosimea armăturilor ar trebui să varieze între 1 și 3 milimetri.

3. Izolatie fonică = confort sporit cu noua ta ușă termopan!

Pentru a îmbunătăți acustica locuinței tale, ia în considerare niște produse cu geam dublu sau triplu, care reduc semnificativ zgomotul din exterior. O usa de exterior din policrorură de vinil reprezintă alegerea perfectă pentru tine, la un pret excelent pentru un produs de calitate! 
În plus, dacă optezi pentru serviciile Tende.ro, montajul se face usor, iar specialiștii în tâmplărie folosesc etanșanți siliconici și garnituri de cauciuc pentru a face aceste produse de tâmplărie etanșe la aer și la apă.

4. Cu produse de înaltă calitate, de la Tende.ro te bucuri de o usa intrare care oferă securitate sporită 

montaj usa exterior

Dacă îți dorești o securitate optimă în caminul tau, optează pentru uși și ferestre laminate cu geam termopan, deoarece sticla securizată este foarte rezistentă și, bineînțeles, greu de spart. În plus, oferă și o izolatie incredibilă la un pret accesibil pentru calitatea oferită. Pentru feronerie, cum ar fi mânere, balamale, suporturi de frecare și șuruburi, trebuie să optezi pentru materiale de calitate, la un pret ceva mai mare din oțel premium, care nu ruginește și nu se corodează.

Produsele din termopan PVC de bună calitate, vin cu un sistem de deschidere și blocare care cuprinde o bandă metalică plată care urcă pe partea de blocare in interior și exterior pentru usa din termopan. Se blochează și se deblochează la rotirea unui mâner.

Pentru securitate suplimentară, poți opta pentru închidere și deschidere în mai multe puncte. O astfel de usa cu deschidere și închidere în mai multe puncte se blochează în mai multe puncte la întoarcerea unei chei. Dar, reține faptul că va trebui să plătești un pret mai mare, fiindcă este un sistem de deschidere la un cost suplimentar pentru acest tip de sistem avansat de blocare.

Chiar dacă au un pret mai mare, tot vei opta pentru o usa termopan pentru interior/exterior. De ce?

Vei economisi mai mulți lei dacă alegi o usa termopan pentru intrare din policrorură de vinil, întrucât în comparație cu aluminiul sau lemnul nu sunt chiar atât de scumpe. Principalele produse folosit într-o astfel de usa sunt mai accesibile, iar costul instalării scade și el. 

Costul total de întreținere este, de asemenea, mai mic în comparație cu unele pentru o usa de intrare tradițională, ceea ce înseamnă că dacă alegi la intrare o usa termopan din PVC, vei opta de fapt pentru o variantă mai prietenoasă cu bugetul tau.

O usa UPVC va funcționa pentru a menține temperatura din interior la un nivel mediu, deoarece oferă o excelentă proprietate de izolare termică. Și, dacă ai adăugat și ferestre UPVC, înseamnă că vara și iarna poți minimiza utilizarea aparatelor de aer condiționat, respectiv cea a radiatoarelor pe timp de iarnă. Acest lucru se adaugă la factura de energie, ceea ce reduce din nou costurile totale. 

Optează pentru oferta de uși exterior sau interior de la Tende.ro!

tende usi exterioare

Cu atât de multe beneficii și caracteristici, este ușor de înțeles de ce o usa cu deschidere pentru exterior din PVC reprezintă o opțiune atât de populară pentru proprietarii de case. Nu numai că oferă durabilitatea în detrimentul altor tipuri de materiale care rezistă mai mult decât lemnul sau aluminiul, dar aceste uși termopan oferă, de asemenea, o izolatie suplimentară împotriva pierderilor de căldură în timpul iernii și a costurilor de răcire în timpul lunilor de vară. 

Din acest motiv, dacă alegi produse de tâmplărie pentru interior sau exterior de la magazinul Tende.ro înseamnă că te vei bucura de casa ta pe tot parcursul anului fără să îți faci griji cu privire la reparațiile costisitoare. 

Dacă dorești mai multe informații despre modul în care echipa Tende.ro te poate ajuta cu un plan de design personalizat pentru nevoile tale, nu ezita să descoperi oferta chiar astăzi!