Fatade din sticla spatii comerciale

Fatade din sticla spatii comerciale


Pereti din sticla pentru vitrine de magazine sau spatii comerciale - asigura o maxima vizibilitate in interior pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla. Cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii. Sticla este un material folosit cu succes in realizarea proiectelor moderne. 
fatada sticla magazin fatada sticla magazin fatade de magazin

Avantaje fatade sticla - perete din sticla:

  • Personalizarea constructiilor prin amenajarea spatiului intr-un stil modern;
  • Reducerea termenelor de executie fata de tehnicile clasice de compartimentare a spatiului;
  • Mentinerea iluminarii naturale a incaperilor.
Cu ajutorul compartimentarilor din sticla puteti avea parte de lumina naturala si in spatiul nou creat!
fatada sticla magazin vitrina-magazin-sticla-7

Prelucrarea sticlei se face cu ajutorul masinilor de noua tehnologie care permit executia personalizata pentru fiecare beneficiar in parte. Sticla se poate executa sub orice forma, culoare sau dimensiune.

Oferim spatiului tau luminozitate optima si solutii flexibile pentru delimitarea spatiului!

vitrina-magazin-sticla-1vitrina-magazin-sticla-pandoor-13 - Pandoor Vitrine sticla | TENDE Fatade magazin din sticla cu Usi din sticla sau Rulouri metalice

MAI MULTA VIZIBILITATE PENTRU CUMPARATOR

In peretii din sticla destinati magazinelor se poate integra montajul de sisteme de usi de sticla batante, glisante sau pliant-glisante. Pe langa variantele clasice curente oferim si solutia peretilor mobili (vitrine armonice-culisante) din sticla, pe care ii puteti utiliza dupa preferinte, pe timp de iarna inchisi iar pe timp de vara open space.

Caracteristici generale - fatade din sticla spatii comerciale:

  • Fatade magazin din sticla securizata - geam de 10-12 mm securizat sau si laminat;
  • Dimensiunile pentru fatada sticla sunt diferite in functie de lucrare si golul unde se amplaseaza;
  • Sticla poate fi clara transparenta sau personalizata;
  • Panourile fixe sunt fixate in profile din aluminiu special concepute, tip „U” , cu bagheta sau sine perimetrale (pot fi vopsite RAL);
  • Intrarile de acces pot fi realizate cu usi din sticla securizata (batante, glisante, automate) sau rulouri metalice.

Un magazin cu o fatada din sticla securizata, iti aduce garantat cu peste 30% mai multi clienti decat o fatada sau o vitrina cu profile verticale din Aluminiu sau PVC.

fatada sticla magazin Panouri din sticla securizate pentru exterior - TENDE Fatade magazin din sticla cu Usi din sticla sau Rulouri metalice

 
 

SISTEME DE INCHIDERI CU STICLA SECURIZATA TRANSPARENTA SPECIALE PENTRU EXTERIOARE CU STIL

PRODUCATOR TENDE – EXECUTIE SI MONTAJ

Solutiile de compartimentare vitrata a spatiilor deschise ofera pe langa luminozitate si aspect atragator exterior, foarte elegant, posibilitati extinse de personalizare, confort in utilizare si usurinta realizarii mentenantei si igienizarii.
Exista o gama variata de modele de montaj pentru compartimentarile de sticla, vizibile sau ascunse, in mai multe finisaje disponibile. In concordanta cu sugestiile arhitectului dumneavoastra, vom putea oferi solutii si sugestii de compartimentare optime si design atractiv pentru proiectul dumneavoastra.
Sistemele compartimentarilor de sticla ofera libertate de miscare in alegerea solutiilor si optiunilor ceea ce le face ideale pentru nenumarate proiecte. Compartimentarile de sticla presupun integrarea unor detalii si elemente precum ferestre sau usi batante, glisante ori pliant-glisante. De asemenea punem la dispozitia beneficiarilor solutii precum pereti mobili de sticla ce pot fi desfasurati ori retrasi dupa nevoile concrete din spatiu. Peretii din sticla pot fi utilizati cu succes si la compartimentarea de birouri sau diferite tipuri de cladiri.

pereti sticla magazin Rolete grilate din aluminiu de tip rulou pentru vitrine GALERIE | glassconcept

 

FATADA MAGAZINULUI TAU, CARTEA TA DE VIZITA

Fatadele si vitrinele din sticla pentru magazine si spatii comerciale (cafenele si restaurante), sunt executate cu materiale cu un inalt grad de rezistenta, de la cei mai consacrati producatori de sisteme arhitecturale.
Peretii din sticla pentru vitrinele de magazin completeaza solutiile de partitionare a spatiilor deschise, oferind eleganta si versatilitate, personalizare, siguranta in exploatare, costuri reduse de intretinere si stabilitate in timp a parametrilor constructivi. Profilele structurale de fixare pot fi vizibile (aparente) sau ascunse, de diverse dimensiuni si cu o gama larga de finisaje. Intrarile pot fi cu usi batante pentru trafic intens, glisante automate sau manuale, armonice sau cu rulouri metalice.

Galerie fatade de magazin Galerie fatade de magazin fatada magazin + rulou

Pentru un raport calitate - pret corect, solicita chiar acum oferta personalizata Tende pentru un proiect de succes! Folosim doar produse de calitate si oferim servicii profesionale!