Usi Armonice din Aluminiu

Usi Armonice din Aluminiu


TENDE isi propune sa va informeze cat mai detaliat posibil in favoarea luarii deciziei potrivite. Usile armonice PVC sau aluminiu glisante cu sticla reprezinta de asemenea o investitie pe termen lung iar dumneavostra trebuie sa va bucurati doar de rezultate. Acestea pot fi folosite atat la interior cat si la exterior. Sistemul lor de deschidere este de tip acordeon. Deschiderea lor le face sa fie foarte practice mai ales in spatiile de mici dimensiuni dar pot fi folosite cu succes si intr-un spatiu mare.

Usi armonice din aluminiu si PVC - sistem tip acordeon

usi armonice

O usa armonica te poate purta cu gandul la vacanta si se potriveste perfect in acord cu design-ul locuintei. Nu ar fi minunat sa poti sa ai acest sentiment in propria casa zi de zi indiferent de anotimp? Daca amenajezi corespunzator si spatiul exterior, te poti bucura de relaxarea din vacanta chiar la tine acasa admirand privelistea prin usile armonice ale casei tale.

Pentru majoritatea dintre noi, usile sau ferestrele capata importanta atunci cand realizam ca acestea trebuiesc inlocuite cu altele noi. De multe ori achizitia de usi sau ferestre se face pe baza recomandarilor cunostintelor sau rudelor, fara a sti prea multe lucruri in prealabil despre tamplarie, despre usile sau geamurile de termopan ce urmeaza a le achizitiona. Daca esti in proces de renovare sau chiar te ocupi de constructia unei noi locuinte si te-ai decis sa achizitionezi usi armonice PVC sau o usa armonica aluminiu la pret avantajos, specialistii Tende sunt aici sa te ajute sa iti indeplinesti cu succes proiectul casei mult visate! Alege pentru locuinta ta doar produse de calitate.

Usi armonice aluminiu sau PVC?

De exemplu, o usa armonica din PVC detine un grad de izolare termica mai ridicat dar din punct de vedere al durabilitatii, cele din aluminiu vor rezista mai mult. Exista diferente de caracteristici intre materialele folosite. Daca nu stii ce sa alegi dintre PVC si aluminiu, analizeaza cu atentie oferta si vezi ce se potriveste mai bine cerintelor tale. 

usi armonice 1  usi armonice 2  usi armonice 3