Tamplarie Lemn

Tamplarie Lemn


lemn9 comanda  lemn10 montaj mobilier comanda  lemn stratificat montaj mobilier

Tamplarie lemn masiv - folosita in toate timpurile

Aceasta este potrivita pentru toate tipurile de constructii. Frumusetea si rafinamentul lemnului ofera locuintei tale un plus de valoare, accentuand sentimentul de acasa.

usi exterior casa ferestre usi exterior casa usi exterior casa

Diferenta este redata in functie de materia prima a produsului - diferite esente: stejar, meranti si rasinoase. Tamplaria din lemn masiv de stejar ofera cea mai buna calitate. Stabilitatea si durabilitatea ferestrelor, cat si protectia impotriva zgomotelor si a schimbarilor de temperatura este oferita de materia prima folosita.

ferestre produse servicii ferestre servicii ferestre gradina usi exterior casa produse
 

Avantajele specifice tamplarie din lemn stratificat

Durabilitate si rezistenta la agresiuni meteorologice

Daca lemnul este corect prelucrat si tratat, atunci are o durabilitate foarte ridicata. Totodata, rezistenta la soare, ploaie, vant si socuri mecanice creste.
Procesul de stratificare (straturi de lemn) elimina riscul de inconvoiere a ramei din lemn pe fondul expunerii la apa. Lemnul stratificat nu se umfla, nu-si schimba forma si nu mucegaieste. Alege tamplarie lemn stratificat la pret avantajos!
Tamplaria din lemn stratificat permite reglarea umiditatii, ceea ce o face extrem de potrivita pentru montaj in camerele unde gradul de umiditate este ridicat. Exemplu: bucatarii, saune sau bai.
De asemenea, daca sunt vopsite intr-o culoare deschisa, acestea isi vor pastra culoarea in timp chiar si dupa expunerea la soare.

Aspect deosebit pentru ferestre din lemn stratificat si usi lemn

Lemnul este un material clasic, care isi va gasi mereu locul in tendintele din domeniul amenajarilor. Ofera un aspect natural si primitor locuintei tale atat la interior cat si la exterior. Ferestrele din lemn sunt mai usor de personalizat dupa gustul proprietarilor si dupa specificul constructiei. Alege ferestre lemn si finisaje deosebite!

Varietate de nuante si modele

Totodata, profilele din lemn sunt disponibile intr-o varietate de culori iar profilul sistemului poate fi modelat. Astfel poti gasi cu usurinta modelul care se va potrivi perfect in design-ul de ansamblu stabilit si ales de tine pentru locuinta.

Confort acustic si termic

Daca elementele de feronerie sunt de buna calitate si montarea este corespunzatoare, tamplaria de lemn ofera o izolare termica extraordinara atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. Lemnul reprezinta un material solid, uniform si compact ce constituie o bariera de netrecut in fata frigului sau a caldurii. Totodata, datorita proprietatilor sale, lemnul absoarbe zgomotele exterioare.
Alege usi din lemn stratificat - usi de interior sau de exterior, ferestre lemn stratificat, foisoare pentru curte sau case din lemn - Avem un portofoliu variat si o vasta experienta in prelucrarea lemnului.

Pentru un raport calitate - pret corect, contacteaza echipa Tende.ro si solicita o oferta!
Lăsați-ne un mesaj!