Rulouri transparente pentru terase si balcoane

Rulouri transparente pentru terase si balcoane


Sistemul de inchideri - rulouri transparente pentru terase si balcoane cu caseta si ghidaje - este in prezent, din punct de vedere tehnologic, cel mai evoluat sistem de inchidere pentru terasa unde ca materie prima se foloseste folia PVC - plastic transparent sau panza. Folia unui rulou transparent este din material PVC transparent si flexibil cu o rezistenta excelenta la radiatii UV cunoscut si sub denumirea de folie terasa. Aceasta folie transparenta PVC este dezvoltata special pentru arhitectura textila, inchidere terase, foisoare, laterale copertine, ferestre corturi, cupole, si toate celelalte aplicatii in care vizibilitatea este esentiala. Tende va pune la dispozitie rulouri exterioare transparente pentru terase la pret avantajos! Solicita oferta de pret personalizata! 

rulouri transparente terase rulou transparent rulou transparent terasa

rulou terasa  rulou gradina rulouri

Aceste inchideri de terase rezistente cu caseta si ghidaje ZIP sunt utilizate pentru inchiderea teraselor si balcoanelor. Ele se mai pot numi si copertine verticale din PVC sau panza si ofera o izolare perfecta pe timpul iernii, fara a stopa vizibilitatea in exterior. In plus, acestea va permit sa instalati si sisteme de aer cald pentru incalzirea terasei in anotimpul rece. Rulourile transparente exterioare asigura o solutie eficienta pentru inchideri terase sau inchiderea balconului. 

rulouri-transparente-pentru-terase-pret pret-rulouri-transparente rulouri-transparente-casa

Avantajele sistemului de rulouri transparente pentru terase:

  • se adapteaza oricarei forme geometrice a terasei sau balconului
  • pret accesibil, comparativ cu alte sisteme de inchidere
  • nu necesita experienta sau calificare deosebita pentru montare
  • durata mare de viata, timp de peste 5 ani daca este intretinuta corespunzator
  • se poate monta usa cu fermoar pentru acces facil pe terasa
  • rulourile transparente sunt ideale pentru inchidere terasa, balcon sau foisor, ofera protectie pentru a fi accesibile si iarna, la vant puternic sau pe ploaie

De mentionat ca sistemul de perete transparent cu ZIP nu permite foliei sa iasa din ghidaje atunci cand vantul este puternic. Folia folosita in costructia acestui sistem este tratata termic si chimic astfel incat la schimbari de temperatura sa nu se deformeze prin dilatare – contractare. Imbinarea foliei se face printr-o lipitura de doar 5 mm.

Rulouri transparente pentru terase pret

Acest trend s-a format datorita costurilor scazute ale foliei cristal fata de celelalte variante cu care poti sa inchizi un spatiu deschis, gradului ridicat de transparenta, rezistentei la rupere si tractiune, 100% impermeabilitate, protectiei UV si nu in ultimul rand, design-ului placut. 

Pentru un raport calitate - pret corect, solicita oferta Tende!