Usi termopan Interior

Alegerea unor usi de termopan interior pentru locuința ta reprezintă o decizie importantă, care ține cont atât asupra aspectului final al locuinței, cât și asupra confortului termic.

Dacă ai nevoie de uși de termopan pentru interior trebuie să te ghidezi după anumite caracteristici și funcționalități, nu doar după aspectul general al acesteia. Trebuie să ai în vedere și designul locuinței, astfel încât ușa de termopan pentru interior să se potrivească.

Feroneria- o caracteristică importantă

Ușile de termopan pentru interior pot avea feroneria de fereastră ideală în special pentru ușile de balcon, care nu necesită broască cu cheie, ci prezintă un mâner sau cremon ca la orice fereastră. De asemenea, există și ușile din termopan pentru interior ce prezintă broască cu cheie și alte sisteme de siguranță suplimentare.

De asemenea în functie de necesitățile voastre legate de spațiu de exemplu, se poate opta pentru mai multe sisteme de închidere-deschidere a ușilor PVC. Printre acestea enumeram:

  • uși PVC cu geam termopan glisante
  • uși PVC cu geam termopan osciloculisante

Ține cont de necesitățile tale

Ține cont de spațiu, spre exemplu poți opta pentru mai multe sisteme de închidere- deschidere a ușilor de termopan. Acestea pot fi:

  • Uși de termopan pentru interior cu geam termopan glisante
  • Uși de termopan pentru interior cu geam termopan osciloculisante

Avantaje usi de termopan interior

  • Ușile de termopan pentru interior sunt extrem de calitative păstrându-și forma și culoarea mult timp
  • Datorită garniturilor de etanșare oferă o eficiență energetică garantată, optimizând totodată costurile facturilor cu energia
  • În funcție de design-ul locuinței, poți alege un design personalizat, având posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori
  • Usi de termopan interior au o rezistență sporită la variațiile de temperatură și umiditate, asigurând totodată o izolație termică și fonică

Pentru un raport calitate-preț corect, contactează echipa Tende.ro

CONTACT

Un consultant Tende.ro va raspunde imediat

Adauga schita

Call Now Button
WhatsApp chat