Tamplarie PVC

Tehnologia moderna de construcție și-a făcut apariția și în România. În cadrul tehnologiilor modern, tamplaria PVC reprezintă un domeniu foarte important. Ferestrele construite din tamplarie PVC sunt soluția ideală pentru pierderile termice și poluarea fonica.

Confortul este extrem de important atât pentru locuința noastră cât și pentru stilul de viață. Pentru construcțiile civile se recomandă folosirea profilelor din PVC, care au coeficient de transfer termic care variază între 1.4 W/m2k – 1.1 W/m2k. Coeficientul variază în funcție de numărul de camere și grosimea profilului. Cu cât aceasta sunt mai mari, cu atât transferul termic este mai mic.

Calități tamplarie PVC:

 Durabilitate

Sistemele de uși și ferestre cu tamplarie PVC sunt făcute din material care garantează rezistența la capriciile vremii și au o durată de viață lungă. Acestea sunt construite să reziste împotriva decolorării, deformării și a altor factori ce țin de climă.

 Eficiență din punct de vedere energetic

Economisirea energiei și utilizarea eficientă a acesteia este extrem de importantă atât pentru noile clădiri cât și pentru renovare. Toate conceptele sistemelor cu tâmplărie PVC se bazează pe 3 coloane de eficiență energetică:

  • Reducerea pierderilor de energie
  • Utilizarea eficientă a energiei
  • Generare eficientă a energiei

 Confort acustic

Indiferent că vorbim despre avioane, mașini, trenuri sau chiar vecini, zgmotul este un factor care strică confortul. Sistemele fabricate din tamplarie PVC permit soluții individuale de izolare fonică pentru orice mediu.

 Mentenanță ușoară

Sistemele de ferestre și uși sunt ușor de întreținut și curățat, vopsirea nu este necesară.

 Securitate

Investește în securitatea casei tale cu sistemele de ferestre și uși cu tamplarie PVC. Aceste sisteme include o serie de caracteristici pentru a contribui la creșterea securității casei tale. Atât în fereastră, cât și în tocul ușii și cercevea, au consolidare de metal ce face extrem de dificil tăierea sau îndoirea.

Posibilități de utilizare:

  • construcții noi sau vechi cu solicitări scăzute în ceea ce privește izolarea termica și designul
  • construcția de ferestre și uși de balcon cu geamuri termopane

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta aici!

Pentru un raport calitate-preț corect, contactează echipa Tende.ro

CONTACT

Un consultant Tende.ro va raspunde imediat

Adauga schita

Call Now Button
WhatsApp chat