Usi glisante sticla

Usi glisante sticla


Transforma-ti spatiul cu usi glisante sticla Sunflex!

Usi glisante sticla - potrivite pentru locuinte, cladiri de birouri, spatii comerciale.

Usi moderne sticla glisante - Usa din sticla glisanta pentru propria locuinta

Usi sticla de interior - pot fi montate in locuinte, in birouri sau in spatii comerciale. Intr-o garsoniera sau un spatiu mic, alegerea unor usi sticla de interior permite folosirea  eficienta a fiecarei camere, deoarece lasa libere toate colturile asigurand accesul facil datorita sistemului glisant de deschidere. Astfel, usile din sticla glisante interior sunt ideale pentru spatii mici avand rol de a eficientiza spatiul. 

Usile din sticla permit trecerea luminii si amplifica spatiul

In apartamente sau case, usile glisante sunt montate, de obicei, la bucatarie sau in living, pentru a optimiza spatiul, pentru rolul estetic al sticlei si pentru ca nu este nevoie de intimitate spre deosebire de dormitor. Dar in functie de fiecare proiect in parte, pot fi montate in orice incapere. De asemena pot completa cu succes design-ul dorit al unui perete din sticla. 
O usa din sticla are design deosebit si cu siguranta va schimba complet aspectul locuintei tale. Opteaza pentru usi de sticla glisante pentru interior din gama noastra variata si ofera un aer modern locuintei tale!

usi din sticla usi sticla usi sticla culisante

usi glisante sticla locuinta 1 usi glisante sticla 2 usi glisante din sticla pentru locuinta usi glisante sticla 4 usi glisante din sticla tende

Birourile ideale pentru fiecare companie cu modele de usi glisante din sticla

In biroul unei companii, o usa sticla glisanta din sticla securizata este ideala pentru salile de sedinte sau pentru holuri. In functie de nivelul de discretie necesar, o usa glisanta sticla poate fi folosita si pentru birourile individuale.
De asemenea, opteaza pentru usi sticla de interior - pot reprezenta cea mai buna solutie pentru a separa salile de asteptare de restul biroului. 

usa sticla  usa din sticla  usa sticla camera

usi glisante birou usi glisante birouri  usa glisanta birou usi glisante pentru birouri usi sticla de birouri     

Numeroase spatii comerciale in care se potriveste o usa sticla glisanta

Intrarea intr-un magazin poate fi mult mai atractiva daca este folosita o usa glisanta din sticla. Un acces deosebit poate fi creat si pentru spatiile comune ale unui hotel, precum holurile.
Pe langa aceste optiuni, Tende monteaza usi glisante si in alte tipuri de spatii comerciale la preturi avantajoase.

usa sticla intrare  usa sticla birou  usa glisanta magazin

usi glisante magazine usi glisante spatiu comercial usi sticla spatii comerciale usa din sticla spatiu comercial usi din sticla pentru spatii comerciale

 

Beneficiile utilizarii usilor glisante din sticla: 

- design modern si aspect deosebit

- amplificarea spatiului

- optimizarea si eficientiziarea spatiilor mici

- durabilitate si rezistenta in timp

- adaptabilitate la spatiu

- manevrabilitate usoara

- iluminare optima a oricarei incaperi unde sunt amplasate

- aeririsirea spatiilor este mai facila

- confort sporit

- sfera larga de utilizare

- sticla securizata ofera siguranta 

 

Alege oferta Tende!

Tende are experienta in montarea de usi glisante din sticla pentru orice tip de spatii si se poate adapta si la alte proiecte indiferent de dimensiuni si model, precum mici zone de depozitare. Produsele si serviciile Tende sunt de calitate superioara! Pentru un raport calitate pret - corect, apeleaza cu incredere la specialistii Tende!

usi glisante din sticla moderne