Pergole retractabile

Pergole retractabile


 

 pergole retractabile pergola retractabilă terasa pergola terasei retractabilă umbrirea teraselor pergola retractabilă 

pergole retractabile terase pergole retractabile terase curte terasa pergola retractabilă copertine balcon 

terase pergola retractabilă copertine pergole retractabile pentru terasa retractabilă  ​​​​​

 

Va oferim o gama variata de pergole retractabile terase automate, rezistente, la preturi competitive si de inalta calitate!

pergole retractabile pentru curte bucurești balcon pergola automata retractabila teraselor pergola cafenea teraselor copertine

 

 

Tende Modele de pergole teraselor

 

 pergola casa  pergola retractabila terasa casa balcon 

 

De ce sa alegi pergole retractabile?

Bucura-te mai mult de confortul terasei cu pergola retractabila pentru terasa! Pergola retractabila este un sistem automat de copertine rezistente, conceput pentru umbrire si pentru a transforma spatiile deschise precum cafenelele, restaurantele, terasele, gradinile etc. in zone ce pot fi utilizate si in conditii meteo nefavorabile precum iarna, pe timp de ploaie sau doar pentru umbrirea teraselor cu un acoperis retractabil. Datorita design-ului estetic si elegant de care beneficiaza o pergola retractabila terasa pentru umbrire, spatiile deschise pot fi utilizabile pe tot parcursul anului in siguranta si confort. Bucura-te mai mult de spatiul exterior al terasei cu un acoperis retractabil si alege pergole retractabile pentru umbrire si pentru a inchide spatiul tau exterior intr-un design placut!

 

Sistemul motorului pergolă acoperirea teraselor

 

Montaj pergole retractabile

Pergolele retractabile pot fi instalate atat in zone dependente cat si independente, astfel pergolele retractabile permit inchiderea estetica si functionala a tuturor tipurilor de spatii si sunt montate in special pentru umbrire terase.
In diferite modele si gama larga de culori, pergolele retractabile rezistente fac spatiile exterioare ale unei terase utilizabile in cel mai eficient mod.

   pergole retractabile terase pergolă  pergola retractabila cafenea pergolă

 

Importator pergole bioclimatice retractabile Bucuresti


Pergola retractabila din aluminiu este alegerea ideala care ofera acoperire si umbrire pentru terase pe tot parcursul anului.

Pergole retractabile rezistente din aluminiu - O investitie inteligenta cu beneficii pe termen lung. 

pergole retractabile pergolă pergola evenimente pergolă

  pergolă evenimente pergole  pergole acoperirea de pergolă

Montaj Sistem de Pergole retractabile durabile de la Tende!

Cu o experienta de peste 10 ani si personal specializat de top, servim clientii nostri rapid si la cele mai inalte standarde cu solutii unice adaptate nevoilor lor - montaj sistem de pergole retractabile rezistente si de o calitate exceptionala.
Va puteti personaliza pergolele din aluminiu retractabile in functie de structura, culoarea materialului, dimensiunile parasolarului si mecanismul de strangere (manual sau electric). Va punem la dispozitie o gama variata de culori si tipuri de pergole retractabile pentru a alege exact ceea ce corespunde cu cerintele dvs.    

Suprafata maxima acoperita de o pergola din aluminiu retractabila este de 15m lungime, cu o deschidere de 8m dintr-o singura bucata. Partile componente ale unei pergole retractabile sunt: structura de coloane, bari din aluminiu si parti de prindere din inox inoxidabil.

Sistem Pergole retractabile: In plus oferim functii usor de utilizat pentru pergole retractabile cu actionare electrica, telecomanda, automatizari, precum si selectarea personala a culorii pentru adaptarea optima a sistemelor noastre la nevoile dvs si pentru a personaliza la design-ul de ansamblu. Toate pergolele noastre retractabile din aluminiu sunt complet parametrizabile, oferim montaj sistem pergole retractabile din aluminiu pentru aproape toate tipurile de terase. Concentrandu-ne pe caracteristicile unice ale fiecarui spatiu, va propunem o pergola metalica din aluminiu care asigura siguranta, durabilitate in conditii meteorologice grele, atat iarna cat si vara!

   pergola retractabila pentru interior terasă  acoperis pergola retractabila 15m lungime terasa  pergole retractabile terasa suspendata 

  pergole retractabile acoperiș deasupra   pergola retractabila balcon  pergola retractabila restaurant acoperiș terasă

 

Caracteristici:

  • la montaj acoperisul retractabil al pergolei poate avea diferite forme, nu este doar in forma plana
  • membrana unei pergole retractabile este formata dintr-o textura blackout PVC de inalta calitate
  • textura unei pergole retractabile din aluminiu blocheaza razele UV, este impermeabila 100% si neinflamabila
  • in cazul unor cantitati considerabile produse de averse de ploaie, scurgerea apei se realizeaza optim in pat pe acoperisul retractabil al unei pergole retractabile
  • la montaj, pergolele retractabile din aluminiu pot fi inchise cu sistem de umbrire si sticla securizata
  • pergolele retractabile din aluminiu sunt rezistente si ideale pentru constructii personale (casa, gradina, terasa) dar si pentru constructii comerciale (restaurante, cafenele, etc)
  • pergolele retractabile au garantie 5 ani si structura rezistenta, utilizand doar produse si materiale calitative pentru partile componente

Alege oferta Tende pentru montaj pergole retractabile cu deisgn deosebit!

Evenimentele importante organizate in aer liber si spatii exterioare pot fi afectate de conditiile meteo chiar si in timpul sezonului cald. In special vara, ploile sunt imprevizibile si chiar si de scurta durata pot afecta calitatea unui eveniment realizat intr-un spatiu deschis exterior. Nu putem controla vremea de aceea ideal este sa ne pregatim pentru aparitia averselor de ploaie neplacute. Solutia ideala care va poate scapa de griji este instalarea unei pergole retractabile din aluminiu - acoperis retractabil care va proteja evenimentul dvs si pe timp de iarna! Un aspect important este utilizarea spatiului si pe timp de noapte, de aceea va putem oferi solutii complementare eficiente de iluminare cu LED a pergolelor retractabile. Descopera gama de pergole retractabile si Solicita o oferta personalizata!

pergolele Tende Modele de pergole retractabile terasă spații
pergolele Tende.ro Modele de pergole retractabile terasă
pergolele Tende Modele de pergole retractabile standard
Modele de pergole retractabile terasele 15m lungime

 

Modele de pergole retractabile terasă standard
Modele de pergole retractabile pergolă bioclimatică retractabilă

Proiectul standard de pergole retractabile este proiectat într-o normă care poate acoperi o suprafață de 96 m² într-o singură bucată fără a necesita stâlpi intermediari, cu 12 metri de fațadă și 8 metri de deschidere înainte, independent sau independent.

Acest sistem de pergole retractabile, care poate rezista vântului ce suflă cu 100 km / h pe oră, este proiectat pentru a fi rezistent la ploaie, soare și 30 cm grosime de zăpadă având acoperiș retractabil rezistent.

Profilele de șină autoportante au dimensiunea de 150x70 și oferă o extensie de 8 metri într-un singur modul. Șinele sunt proiectate prin calcularea capacității de încărcare ridicate.

Este susținut de poli 80x80 sau 100x100 la legătura frontală. Partea frontală de dimensiuni 160x120 este concepută ca jgheab de ploaie. Apa acumulată aici se distribuie spre poli de 120x80 care asigură evacuarea apei pluviale optimă de pe acoperișul retractabil.

Toate profilele din aluminiu utilizate în pergole retractabile sunt produse la o calitate superioară. Profilele unei pergole retractabile sunt vopsite electrostatic sub formă de pulbere. Curentul electric utilizat în vopsirea unei pergole acționează ca un purtător puternic între aluminiu și vopsea. Acest curent ajută integrarea aluminiului cu vopseaua, iar vopseaua poate fi utilizată permanent mult timp. Produsele sunt vopsite la 200 °.

Mișcarea sistemului unei pergole - acoperiș retractabil: rolele de transport din interiorul șinelor și ale curelei de distribuție sunt asigurate de mișcarea articulației a căruciorului de transport cu 6 roți, care acționează ca o curea de distribuție și asigură o tensiune superioară prin combinarea cu puterea de tracțiune a firului de oțel din interiorul curelei de distribuție. 

Fitilele și garniturile utilizate în pergole împiedică pătrunderea apei și a aerului în zona de mișcare pentru condițiile meteorologice nefavorabile. Căptușelile unei pergole sunt pe țesături și șine, iar garniturile sunt pe tijele de transportare. Datorită acestor detalii, este asigurată protecție împotriva ploii și prevenirea scurgerilor 100%, iar pergola poate fi utilizat timp îndelungat.

Toate șuruburile, știfturile de conectare utilizate în sistem sunt din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

În sistemele de pergole, se utilizează țevi de aluminiu cu grosimea saturată a peretelui de 1.500 g pe metru. Tubul, care conține motorul, este proiectat pentru a se adapta la aparatele de tehnologie europeană a motoarelor inteligente. Aici, după ce s-a transmis comanda de funcționare motorului, conducta se mișcă, asigurând astfel mișcarea sistemului. În această mișcare se folosesc rulmenți auxiliari. Rulmentul de fier maximizează capacitatea de încărcare.

Plăcile zincate sunt utilizate în scopuri de a izola motorul, sunt conectate la partea superioara sistemului de pergolă cu suruburi galvanizate 50x150. În acest fel, partea din spate este protejata de intemperii, apa etc. acestea sunt împiedicate să intre în zona de acționare .

Toate materialele plastice utilizate în sistemele de pergole, cu excepția aluminiului, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a fi pe deplin compatibile cu sistemul de acoperiș retractabil.

Sistemele sunt proiectate pentru a fi instalate fără un stâlp frontal, cu doua tije. În modelul suspendat, sistemul se poate prinde pe spate cu doua tije de otel pentru a putea fi montat în locul stâlpilor frontali. Pentru sistemul suspendat al unei pergole, se utilizează o țeavă de fier cu un diametru de 4 cm și o grosime a de 3 mm. Această țeavă este fixată prin atașarea la perete cu o îmbinare din oțel în față și un dispozitiv de conectare a peretelui de fier din spate. Astfel, este asigurată rezistența șinei. Sistemul suspendat al unei pergole poate fi aplicat cu stâlpul frontal sau cu deschiderea în ambele direcții.

Sistemele de pergole sunt concepute pentru a fi adecvate pentru asamblare fără un stâlp frontal, cu un aparat de sprijin. În modelul unei pergole cu stâlpi, se transportă profilul de fier din spate în locul stâlpilor din față. Profilul 40x80 este utilizat pentru stâlpi. Acest profil este îndoit și sudat la stâlpul de colț din spate. Din față, este fixat pe șină cu ajutorul aparatului inoxidabil, asigurând astfel rezistența șinei. Sistemul de stâlpi poate fi aplicat împreună cu stâlpul frontal sau cu deschidere bidirecțională.

Sistemele sunt concepute pentru a fi potrivite pentru deschidere dublă, fie cu un stâlp în mijloc, fie cu un stâlp în mijloc. Profilul de fier 100x100 sau 150x150 acționează ca un stâlp la începutul și la sfârșitul sistemului cu două fețe. Acești doi poli sunt susținuți cu același profil din partea de sus pentru a crea un schelet de camelie. Acest sistem permite acoperirea suprafețelor mai mari.

Automatizare Somfy

Tende folosește motoare pentru pergole marca Somfy și Becker pentru toate produsele sale. Aceste motoare sunt fabricate în conformitate cu standardele europene și au certificate de calitate de nivel mondial. Motoarele sunt potrivite pentru a fi integrate în toate produsele noastre, iar toate sistemele pe care le fabricăm pot fi controlate prin telecomenzi.

Cu motoarele inteligente, pergola poate fi controlată ușor și practic. Datorită tehnologiei motoarelor, atunci când este detectat un obstacol și capacul superior al tavanului este complet întins, copertina se închide ușor singură. Astfel, păstrează durabilitatea copertinei și a țesăturii pentru o lungă perioadă de timp.

Controlul mai multor sisteme de copertine poate fi realizat cu o singură telecomandă multiplă. Astfel, oferă o soluție practică în utilizare.

 

 

 

 

 

pergolele Sistemul motorului

Durabilitatea motoarelor este testată în condiții climatice extreme. Acestea sunt inspectate din fabrică înainte de a merge catre furnizor, asigurându-vă fiabilitatea pe termen lung. Motoarele, ca toate echipamentele, respectă în mod natural standardele de siguranță. Aceste echipamente vă oferă eficiență și fiabilitate. Eticheta „Powered by Somfy” vă garantează că ați achiziționat echipamente alimentate de un motor al acestui brand. Aceste motoare sunt garantate timp de 5 ani.

- Funcție de rulare liniștită și ușoară - Poziții limită superioare și inferioare reglabile - Capacitate de control wireless prin integrarea receptorului - Control dinamic al încărcării- Valoare mare a forței de închidere „(+)” la toate modelelede de pergole - Caracteristică temporară de reglare a limitei prin telecomandă - Funcția de a limita locația dorită - Luminile aprinse și oprite și funcția de estompare de la telecomandă - Locația mea preferată poate fi pre-programată.

Becker își propune să adauge valoare casei dvs. cu confort inteligent, securitate ridicată și economii de energie cu structura sa complet automată, cu motoare de copertine, motoare secționale pentru uși, motoare cortină, obturatoare și motoare industriale pentru uși. Acesta extinde gama de selecție cu motoare electronice de limitator de limită, motoare de limitare mecanică de limită, motoare electronice integrate de încetare a receptorului și unități de comandă a senzorilor, seturi de senzori, sisteme de senzori, unități de control cu ​​fir, unități de control fără fir și accesorii. Motor de copertină, motoare electronice cu limitator de limită, utilizare din țevi de oțel de 63 mm, caracteristici ale produsului L44 / 14 C PS (+) - L120 / 11 C PS (+) și informații detaliate;

- Funcție de rulare liniștită și ușoară - Capacitate de conectare în paralel fără un releu central al sistemului - Ușor de programat cu comutatoare pe motor - Poziții limită superioare și inferioare reglabile fără set de montare - Capacitate de control wireless prin integrarea receptorului - Control dinamic al încărcării de la staționare - Valoare mare a forței de închidere „(+)” în toate aplicațiile de copertină - Posibilitate simplă de instalare cu cablu de alimentare detașabil „C-Plug”

pergolele - Sistemul motorului

Tende acordă importanță vizualității în spațiile dvs. Cel mai important detaliu complementar al sistemelor de pergola aplicate este iluminarea mediului.

Oferim o gamă largă de iluminat în sisteme de pergolă cu diverse opțiuni de model și culoare. Opțiunile cu led (rotund) sau cu bandă (orizontală) sunt disponibile în funcție de gustul dvs., lumina zilei și opțiunile de culoare albă sunt disponibile în funcție de ambianța mediului.

Cu sistemul de dimmer dezvoltat, intensitatea luminii potrivită pentru mediu poate fi reglată treptat. Acesta își propune să își îndeplinească responsabilitatea față de mediu prin afișarea unei abordări ecologice cu economiile de energie oferite de tehnologiile LED.

Tende folosește textura blackout din pvc în proiectul Pergola. Este un tip de membrană format din blocuri de PVC de înaltă calitate cu toate certificatele de calitate, garantate timp de 5 ani, cu valabilitate internațională. Este produs în conformitate cu standardele europene în instalația sa integrată. Rezistența la toate condițiile meteorologice contribuie la economisirea energiei și subliniază caracteristica sa prietenoasă cu natura.

Produs în culori crem, alb și gri ca standard, textura este variată ca model simplu sau tridimensional în ceea ce privește modelul ales.

Textura blocheaza razele UV si este impermeabilă 100%. Stratul de film din textura asigură o protecție eficientă în ceea ce privește izolația termică. Această peliculă opaca filtrează ultravioletele soarelui și contribuie la izolare asigurând echilibrul aer rece-cald în zona de aplicare .

Este proiectata pentru a fi rezistenta la -30 ° rece și la + 70 ° interval de aer cald. Greutatea texturii de PVC este de 850 de grame pe mp și este o textura lăcuită (cu suprafață lucioasă).

Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este: neinflamabilă, eliminând astfel posibilitatea arderii.

Caracteristica sa impermeabilă este principalul motiv pentru care textura blackout este utilizată în sistemele de pergola. Textura este montată pe proiectul de pergola cu ajutorul fitilelor și garniturilor și oferă un grad ridicat de izolație, menținând astfel etanșeitatea la apă la un nivel ridicat.

Țesăturile blocabile contribuie la menținerea zonei de aplicare răcoroase vara și caldă iarna și contribuie, de asemenea, la izolarea fonică.

Țesăturile arhitecturale de blocare oferă rezistență maximă la căldură, umiditate și murdărie pentru pergolele retractabile. Țesutul său strâns crește rezistența și previne ruperea prin raporturile sale ridicate de protectie 

Părțile din aluminiu care alcătuiesc copertina sunt în garanție timp de 5 ani, cu excepția erorilor utilizatorului.

Materialul blockout este acoperit de compania noastra importatoare timp de 5 ani.

Motorul și produsele de automatizare care vor fi utilizate în copertină au o garantie timp de 5 ani.