Inchidere terasa cu sticla glisanta

Inchidere terasa cu sticla glisanta


Sistemul glisant din sticla Tende SCS este recomandat mai ales in cazul segmentului rezidential, acolo unde terasele trebuie in primul rand ferite de intemperii in timpul sezonului rece ori in cazul furtunilor ocazionale.

Un avantaj principal al sistemului Tende SCS pentru terasa cu sticla glisanta consta in dimensiunea foarte redusa a pragului inferior ( 7 mm ), ceea ce inseamna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia. De asemenea, Tende SCS este recomandat si in cazul spatiilor comerciale de interior. Tende va pune la dispozitie terase inchise cu sticla glisanta la pret avantajos!

terase-inchise-sticla terasa-inchisa-sticla terasa-inchisa-sticla

Geamuri glisante - Inchidere terasa cu sticla glisanta securizata

Sistemul de inchideri terase cu sticla - geamuri glisante exceleleaza datorita proprietatii sale de a se plia si culisa usor pe suprafata montata. Poate fi vorba despre sisteme de inchidere a unei terase sau balcoane. Sistemul de inchidere cu sticla ofera astfel posibilitatea de a deschide o parte sau tot balconul (ori terasa) prin sistemul revolutionar Tende. Bucura-te mai mult de inchiderea spatiului din aer liber prin utilizarea de sisteme calitative - sticla glisanta securizata!

terasa-inchisa-sticla-pret terase-inchise-sticla-pret terase-inchise-sticla-culisanta

Terase inchise cu sticla glisanta la pret avantajos prin sisteme Tende

Inchiderea cu sticla glisanta transforma spatiul terasei dintr-un simplu amplasament, intr-o terasa inchisa cu geam securizat. Spre deosebire de copertinele pentru terase sau marchizele, sistemul de inchideri terase cu sticla glisanta foloseste sticla, un material ce ofera multiple avantaje.

Obtineti mai mult spatiu folosind sistemul nostru de inchideri terase ferestre glisante fara rama pentru terase, verande, penthouse, vile, cafenele, restaurante, hoteluri, birou etc. Aceste geamuri glisante din sticla mobile ofera posibilitatea de a se pozitiona diferit atunci cand se gliseaza, putandu-se deschide si in mijloc si in partile laterale. Descopera oferta de sisteme pentru inchidere cu sticla glisanta!

terasa-geamuri-glisante terase-geamuri-glisante terase-sticla

 

Inchidere terasa cu geamuri glisante – Avantaje

Cand vorbim despre terase inchise cu sticla, sistem de inchidere cu geamuri glisante sau culisante, ne gandim imediat la protectie.
 O terasa inchisa ar trebui sa ofere izolare atunci cand aveam de-a face cu ploi, vant, zapada sau alte fenomene meteorologice.
 Numim terase din sticla acele arhitecturi exterioare ce ne ajuta sa marim spatiul pe care il ocupam deja cu amprenta casei.
 Acestea ne dau posibilitatea sa utilizam practic, vara sau iarna, aceste amplasamente de sticla cu geamuri glisante.
 Sistemul cu geamuri de sticla este perfect adaptat pentru a satisface orice cerinta ce priveste protectia impotriva intemperiilor de orice fel. 

Alege intotdeauna sisteme eficiente pentru locuinta ta!

geamuri-glisante-terasa geamuri-glisante-terase

1) Grosimea sticlei

Avantajele inchiderii unei terase cu sticla (geam securizat) se regasesc, in primul rand, in ceea inseamna pragmatism.
 Folosirea unei terase de sticla cu o grosime de 10 mm are, in acelasi timp, avantajul de a fi un element de siguranta. Dar si un excelent mod de a obtine vizibilitatea necesara admirarii peisajului frontal.
 Sticla securizata poate fi folosita si ca perete despartitor, grosimea ei conferindu-i posibilitatea de a fi folosita pentru compartimentari. Sticla pentru inchidere terasa este un material ideal.

2) Sistemul de siguranta

Terasele inchise cu sticla au si un sistem de securizare modern si perfect pliat pe cerintele actuale de asigurare a sigurantei.
 Sistemele de inchidere terasa cu sticla sunt prevazute cu doua incuietori. Ele sunt asezate una in partea de sus si una in partea de jos a geamului glisant ceea ce nu permite intrarea din exterior.
 Terasele din sticla folosesc foaie de sticla de 10 mm fara rame intermediare, profile de aluminiu extrudat si vopsit electrostatic.
 Puteti avea, prin urmare, toata increderea in sistemul nostru de inchidere a teraselor cu geam. Este proiectat sa respecte cei mai rigurosi parametri tehnici.

inchidere-terasa-sticla-culisanta inchideri-terase-sticla-culisanta inchidere-terasa-restaurant

inchidere-terase-restaurante-cafenele-sticla inchidere-terasa-geamuri inchidere-terase-cu-geamuri

geamuri-inchidere-terase geamuri-inchidere-terasa-sticla-curte geam-securizat-inchidere-terasa

 

Sistemul glisant din sticla este compus din profile din aluminiu pe tot conturul golului

Sustinerea sticlei si glisarea panourilor din sticla se realizeaza prin intermediul unor role aflate la baza sistemului

Pentru ca este sustinut in partea inferioara, ofera avantajul ca partea superioara de care va fi prins sistemul nu trebuie sa fie un element de rezistenta al cladirii (grinda, placa beton, etc.);

Panourile din sticla gliseaza in paralel, parcarea se face pe unul dintre capetele panoului ocupand latimea unui singur panou

Panourile glisante din sticla nu ocupa din interiorul terasei, ci gliseaza strict pe directia inchiderii

Toate piesele, profilele si accesoriile sunt inoxidabile, durabile si necesita foarte putina mentenanta

Se utilizeaza sticla securizata 8 mm grosime pentru inaltimi sub 2.1 m si sticla securizata de 10 mm grosime pentru inaltimi intre 2.1 m si 2.5 m

Sistemul glisant din sticla nu are profile aparente pe inaltime, singurele profile vizibile fiind cele de pe conturul terasei si doar optional intre panourile din sticla pentru o inchidere mai etansa;

Panourile din sticla pot fi deschise in unul sau doua puncte in functie de dorinta clientului, dar si de solutia de proiectare propusa de un inginer

Pot fi deschise 5 sau 3 panouri din sticla/capat in functie de tipul de sina folosit, rezultand in final 6 sau 10 panouri cu o latime maxima de 1000 mm

Un avantaj major este economia de energie, sistemul nostru de inchidere terasa oferind o camera tampon pentru transferul de la exterior la interior a temperaturii (atat iarna cat si vara);

Este un sistem transparent in proportie de 95%

Exista posibilitatea de ventilare a spatiului inchis fara riscul inundarii terasei pe timp de ploaie prin simpla detasare a garniturilor siliconice dintre panourile de sticla;

Profilele pot fi vopsite in orice culoare apartinand codului RAL insumand un numar total de 205 culori (lucios sau mat), vopsirea fiind facuta in camp electrostatic, procedura prin care durata de viata a suprafetelor vopsite devina una foarte mare;

Liniste – sistemul de inchidere terasa este ideal pentru zonele urbane aglomerate deoarece reduce zgomotul de fundal cu pana la 25 dB

Rezistenta – Atat aluminiul din care este facut cat si sticla securizata folosita sunt elemente extrem de rezistente in timp, necesitand foarte putina intretinere

Igienic – O terasa inchisa cu un astfel de sistem este mult mai curata, putand fi chiar un loc de joaca pentru copii (praful si ploaia fiind oprite de sistem)

Sistemul glisant pentru inchidere terasa poate fi prevazut cu sistem de incuiere

Rezistenta

Sistemele cu panouri din sticla glisante pentru inchidere terasa folosesc sticla securizata si sunt proiectate si testate la vant de 150 km/h., rezultatul testului fiind unul excelent atat in cazul panourilor glisante din sticla, cat si in cazul sistemul de fixare a ansamblului.

Greutate

–25 kg/ mp cu sticla 8 mm

–30 kg/mp cu sticla de 10 mm

Izolare fonica

Izolare fonica -25db