Inchidere Terase

O soluție economică și eficientă pentru inchidere terase sau foișoare o reprezintă folia transparentă.

Folia transparentă este un material PVC transparent și flexibil cu o rezistență excelentă la radiații UV cunoscut și sub denumirea de folie terasa. Această folie PVC transparentă este dezvoltată special pentru arhitectura textilă, inchidere terase, foișoare, laterale copertine, ferestre corturi, cupole, și toate celelalte aplicații în care vizibilitatea este esențială.

Folia transparentă poate fi lipită sau sudată cu frecvența înaltă, ultrasunete, cu impuls electric și cu aer cald. Oferă o mare rezistență la condițiile meteorologice în intervalul de temperaturi -22ºC / + 66ºC.

Inchidere terase – avantaje

  • design plăcut
  • protecție perfectă la intemperii
  • ușurință în manevrare
  • durabilitate

Una dintre cele mai răspândite utilizări ale foliei PVC transparente este cu siguranță posibilitatea de a inchide terase sau foișorul cu acest material. Putem spune că este chiar un adevărat trend în acest moment. Acest trend s-a format datorită costurilor scăzute ale foliei cristal față de celelalte variante cu care poți să închizi o terasă, gradului ridicat de transparență, rezistenței la rupere și tracțiune, 100% impermeabilitate, protecției UV și nu în ultimul rând design-ului plăcut.

Pentru mai multe informații, contactează-ne aici!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pentru un raport calitate-preț corect, contactează echipa Tende.ro

CONTACT

Un consultant Tende.ro va raspunde imediat

Adauga schita

Call Now Button
WhatsApp chat