Inchidere Balcon

Inchidere balcon reprezintă o soluție la care apelează majoritatea proprietarilor de apartamente pentru a folosi acest spațiu tot timpul anului. În acest fel, balconul poate deveni un spațiu în plus pentru petreceri familiale, un colț de lectură sau locul în care să vă luați cafeaua de dimineață. Pentru aceasta, balconul trebuie protejat împotriva vântului, precipitațiilor, zgomotului, mizeriei și poluării. Pe lângă termopane, exista și alte soluții, una fiind inchidere balcon cu geamuri glisante.

Inchidere balcon – o soluție optimă pentru orice tip de imobil

 

Sistemele de inchidere balcon cu ramă sau fără sunt extrem de populare. Acestea permit închiderea integral, în funcție de necesitățile clientului.

Sistemul glisant de inchidere balcon are o linie modernă și un design deosebit care oferă prestanță și înfrumusețează spațiul în care se integrează.

Mai mult decât atât, sistemul are facilități de excepție: manevrare ușoară și rapidă, spațiu mic, curățare rapidă, eficiență termică și fonică.

În cazul în care aveți un balcon mai încăpător, prin optarea pentru închiderea acestuia veți crea o amenajare corespunzătoare și un spațiu intim de relaxare.

Pentru închidere balcon, contactează-ne aici!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pentru un raport calitate-preț corect, contactează echipa Tende.ro

CONTACT

Un consultant Tende.ro va raspunde imediat

Adauga schita

Call Now Button
WhatsApp chat