Geamuri de Termopan

Tâmplăria PVC cu geamuri de termopan a făcut multe progrese tehnologice în ultimii ani. Ține cont de câteva criterii esențiale atunci când vrei să alegi termopane pentru casa ta.

Geamuri de termopan- Calitate

Caracteristica care decide dacă investiția în termopane merită sau nu făcută este calitatea. O gamă de geamuri de termopan eficientă este cea care are un coeficient de transfer termic cât mai mic. O fereastră clasică cu tâmplărie din lemn are un coeficient de transfer termic de cca. 4.5 W/m²K. Deasemenea,  un geam termopan eficient are un coeficient de transfer termic de 1.2 W/m²K sau chiar mai mic.

Construcția profilului din PVC

Pe piața termopanelor există profile cu 3 camere, 5 camere și 6 camere. Profilele cu 6 camere sunt cele mai eficiente, mai ales din punct de vedere termic. Totodată pentru un raport calitate/ preț cât mai bun poți alege geamuri de termopan cu profile cu 5 camere.

Feroneria tâmplăriei PVC

Din acest punct de vedere, ideal ar fi ca fereastra ta să fie oscilobatantă . Oscilobatant înseamnă să se deschidă atât vertical cât și orizontal. Feroneria ferestrelor termopan are 3 clase, iar clasa 3 asigură cea mai bună protecție împotriva efracțiilor.

Alege tipul de deschidere pentru geamuri de termopan care se potrivește casei tale

Geamurile de termopan pot fi fixe sau cu deschideri oscilobatante. Alege tipul de deschidere care se potrivește cu locuința ta, ținând cont de buget sau de mobilierul din încăpere. Deasemenea, geometria spațiului în care montezi fereastra trebuie să nu lovească alte obiecte sau grinzi la deschidere.

După finalizarea calităților tehnice, acordă atenție și aspectului. Gama de culori și texturi este foarte variată. Pentru un stil modern poți alege culori simple sau mate. Dacă îți dorești să adopți un stil pretențios poți alege texturi care imită lemnul, spre exemplu: stejar, nuc, mahon sau cireș.

Pe Tende.ro găsești termopane ieftine care întrunesc 3 condiții obligatorii: durabilitate, eficiență și calitate.

Dacă vrei și tu geamuri și ferestre de termopan, contactează-ne aici!

 

Pentru un raport calitate-preț corect, contactează echipa Tende.ro

CONTACT

Un consultant Tende.ro va raspunde imediat

Adauga schita

Call Now Button
WhatsApp chat