Fatade din sticla

Pentru un privitor, valoarea estetică a unei clădiri este definită prin proiectul și conceptul de fațadă. Pe lângă aspectul arhitectural, conceptul de fațadă trebuie să îndeplinească cerințe tehnice importante, care îmbunătățesc mediul de lucru și de viață din clădire. Cerințele se concentrează pe elemente ce țin de confort, spre exemplu utilizarea luminii diurne, a ventilației și economia de energie, dar și securității sporite și stabilitate structurală. Pentru acestea, cea mai bună opțiune este reprezentată de fatade de sticla.

Pereții din sticla pentru vitrine de magazine sau spații comerciale , asigură o maximă vizibilitate pentru ca nu există profile verticale sau conexiuni vizibile între piesele de sticlă.

Sunt persoane care aleg cărămidă, altele aleg rigipsul  iar altele aleg sticla pentru pereții din interiorul birourilor sau chiar a caselor lor.

În comparație cu cărămida sau rigipsul, sticla este preferata oamenilor. Sticla nu necesită să fie zugrăvită sau tapetată fiind un plus pe plan financiar. Ca și imagine, alegerea unor fatade din sticla reprezintă o alegere inspirată care va arăta modern. Mai mult decât atât, fațadele din sticlă sunt foarte rezistente, pentru construcția lor fiind folosită sticla de 8-10 sau 12 mm grosime.

Pentru magazine, fatade din sticla reprezintă soluția ideală

 

Prezența luminii naturale în magazine constituie atât o sursă de animație, de calitate dar și posibilitatea de a economisi energia.

Vitrinele de magazine sau pereții exterior din sticlă securizata nu incomodează vizualizarea obiectelor de către comparator.

Vedem din ce în ce mai mult clădiri care au fațade realizate în mod preponderent din sticla. Se pare că sticla reprezintă o soluție atractivă atât din punct de vedere vizual cât și din punct de vedere al izolării termice. Pe lângă acestea, fatade din sticla asigură o bună izolare fonică, un element important pentru orice tip de imobil.

Tende.ro înțelege perfect acest concept.

Pentru detalii, contactează-ne aici!

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pentru un raport calitate-preț corect, contactează echipa Tende.ro

CONTACT

Un consultant Tende.ro va raspunde imediat

Adauga schita

Call Now Button
WhatsApp chat