Balustrade de sticlă

Balustrade de sticla este de departe cea mai arătoasă dintre toate opțiunile disponibile.

Deși se discută despre un material casant, tehnologia modernă aduce în prim plan sticla rezistentă care este capabilă să îndeplinească standarde moderne de siguranță.

Balustrade de sticla reprezintă un element decorativ și de siguranță actual ce poate fi utilizat atât pentru interior cât și pentru exterior. În alegerea balustradelor de sticlă este esențial să se aleagă pentru început modalitatea de prindere corectă, iar apoi în funcție de aceasta se stabilește tipul și grosimea sticlei.

De ce să alegi balustrade de sticla?

Sticla este un material complex care nu se demodează în timp aducând un plus de eleganță și stil spațiului amenajat. Acestea sunt potrivite atât pentru zonele comerciale cât și pentru zonele rezidențiale. Balustradele din sticla, transparente și fără ramă sunt alegerea perfectă pentru a crea iluzia de libertate și spațiu deschis.

Deasemenea, există sisteme de prindere variate. Principalele sunt cele din inox, aluminiu sau lemn, cu sau fără mână curentă, ce se pot potrivii pe orice cerință de design sau securitate. Din punct de vedere ar aspectului, sticla poate fi transparentă sau sablată, colorată în masă sau vopsită.

Balustradele din sticla sunt  ușor de întreținut; ramele balustradelor pot fi curățate cu un detergent blând, în timp ce sticla propriu-zisă se curăță ușor cu produse de curățenie destinate sticlei/geamurilor.

Balustradele de sticla sunt potrivite pentru:

  • Scări. Indiferent că sunt folosite pentru scările interioare sau exterioare, acestea oferă senzația de spațiu mai mare.
  • Balcoane și terase- indiferent de dimensiunea balconului sau a terasei, o balustradă din sticlă oferă o priveliște neîntreruptă.
  • Piscină- sunt ideale mai ales pentru piscina destinată copiilor.

Pentru mai multe detalii, contează-ne aici!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pentru un raport calitate-preț corect, contactează echipa Tende.ro

CONTACT

Un consultant Tende.ro va raspunde imediat

Adauga schita

Call Now Button
WhatsApp chat