jaluzele-verticale

jaluzele-verticale

Perdele Personalizate

PERDELE PERSONALIZATE
Dăcă aveţi impresia ca lipseşte ceva de la geamul dumneavoastră si nu găsiţi modelul dorit, noi avem soluţia . Producem perdele la comandă, nu doar la dimensiunea dorită de client, dar si cu imaginea pe care clientul şi-o doreşte .
Primul pas ar fi cautarea imaginii dorite. După ne ocupăm noi . Venim la dumneavoastră, vă aratăm catalogul cu materiale şi in mai puţin de o săptămână veţi avea perdele mult dorite.

IMPRIMAREA MODELULUI POTRIVIT
După ce am stabilit ce model se potriveşte cu camera dumneavostră noi ne vom ocupa de tot.

Putem produce orice dimensiune, nu contează dacă doriţi perdele pană la podea sau până la baza geamului.

Ştim de câte ori am fost nevoiţi sa apelăm la ajutorul rudelor sau al prietenilor pentru montarea produselor nou achiziţionate . Am inceput această activitate dorind să oferim exact ce aşteptăm sa primim. Dacă sunteţi din Bucureşti sau din judeţele apropiate ne ocupăm de montarea perdelelor, jaluzelelor, draperiilor si al roletelor.

Perdele personalizate Bucuresti
MASURATORI PERDELE PERSONALIZATE
​Pentru a efectua dumneavoastra masuratorile pentru perdele trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte foarte simple si usor de pus in practica.
Stabilirea locului unde doriti montajul lor.
Pentru un rezultat precis, daca spatiul are latimea sau inaltimea mai mare, este imperios ca instrumentul de masurat (ruleta de preferat) sa fie intins la maxim.
Masurati exact (fiecare milimetru este important) :
inaltimea totala a spatiului, trebuie masurat in minim 3 locuri pentru a nu fi diferente de nivel, din cea mai mica se scad intre 30 si 50 milimetri(in functie de spatiul pe care doriti sa il lasati in partea de jos sau cea de sus), rezultand inaltimea finala.
latimea totala a spatiului, pentru perdele personalizate este necesar ca latimea sa fie minim dubla in comparatie cu latimea spatiului, rezultand latimea finala . Daca spatiul are latimea de 3 metri, perdeaua trebuie sa aiba latimea de 6 metri.
Puteti folosi ca exemplu imaginea de mai jos , unde inaltimea este reprezentata de o sageata rosie si latimea de o sageata verde. Din dimensiunile luate conform imaginii, trebuie scazuti cei 30-50 mm pentru inaltime si dublata latimea .

Culori jaluzele verticale

Avantajele Termopanelor de la Tende

Cel mai mic pret

Garantam ca vei obtine un pret mic la Termopanele Salamender si Termopanele Gealan.

Garantie 12 ani la geamuri Termopane

Fabricam si comercializam mai multe tipuri de termopane la preturi ieftine de calitate superioara, cu o Garantie de 12 ani.

Transport si Montaj Termopane Gratuit

Transportul si montajul geamurilor termopan este gratuit in Bucuresti si in imprejurimi.

Testimoniale

Ce spun clienţii noştri este cel mai important pentru noi.

Recomand echipa Rotoli, baieti muncitori

Profesionalism maxim! Voi reveni cu placere si voi recomanda mai departe! Baietii care s-au ocupat de montaj, nu au plecat pana cand nu au facut toate probele necesare pentru a ma asigura ca usile functioneaza corect.

Recomand cu incredere Rotoli la care am gasit seriozitate, promptitudine si o calitate inalta. Sa tot colaborezi cu astfel de oameni.
Sunt un client super multumit!

CONTACT

Un consultant Tende.ro va raspunde in maxim 30 de minute!

Adauga schita

Call Now Button
WhatsApp chat